Zatím dobrý, máme je teprve krátkou dobu.
Lavičky mohly mít pevnější základnu, ta prostřední noha mohla být stejná, jako obě vnější.
Snad nějakou dobu dobře poslouží!

Zatím dobrý, máme je teprve krátkou dobu.
Snad nějakou dobu dobře poslouží!
Jsem velmi spokojená děkuji
Nezdá se moc pevná
Lehká, pohodlná na sezení, jednoduchá montáž
Je to recyklát, takže místy není barva kvalitní
Vzhledem moc pěkná
Nemá příčníky, kyve se do stran , prostřední noha ujíždí vlevo nebo vpravo,
Snad cena
Nepohodlné, nestabilní
Nekupovat
líbivé
dobře se udržuje
Po sednutí na lavici ProGarden Orchidea se všechny nohy lavice zlomily.
Na reklamaci po 3 týdnech nikdo nereaguje.
Lehká, vypadá jako železná..kovaná, dobře se udržuje.
Montáž byla snadná a rychlá.
Skvělá lavička
Moc hezká lavička. Dobře vypadá a pohodlně se na ni sedí.
Jednoduchá montáž. Dobrá cena. Pohodlně se na ni posadí dva
širší lidi , nebo tři útlí. Opěrák i sedák jsou užší . Na posezení na zahrádce , ale úplně postačí.
Jsem s ní spokojená.
již tu samou mám doma
Nekvalitní!!! Po třech dnech praskla prostřední noha a lavičku jsme reklamovali. Prodejce hned vyřešil .Má mít nosnost až 250 kg , bohužel nevydržela ani 130 !!!
Nekupujte ! Opravdu nekvalitní.
Příznivá cena.
Konstrukce je při větší zátěži dosti pružná až vratká.
Vyhovuje svému účelu.
Zboží odpovídá popisu.
Některé části lavice, které se montovaly plastovými spojkami nebyly skrz připraveny. Ale jednalo se o maličkost, kterou žhavý hřebík, kleště a šroubovák vyřešily.
Je lehoučká,ale mohla by být trošku větší.
Pohodlná lavička, snadná montáž
Stabilní a lehké na přenos a pohodlí dostatečné a plně dostačující
Zatím jsme na žádné nepřišli
Doporučujeme
Lehké sestavení, stabilní, hezka
Menší kaz v barvě
Lavice prisla na vice mistech odrena, coz me opravdu nastvalo, konstrukce nestabilni,kyve se, aby se dala pouzivat, manzel musel vyztuzit kovovymi prickami. Nedoporucuji kupovat.
Díky prostřední noze se neprohýbá.Nemusím jí natírat,stačí omýt.Na posezení na zahrádce je vynikající.