Střevo na salám, sýr / kolagenní / uditelné / transparentní 50mm/55cm Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš…
Nejlevnější nabídky
Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
profikoreni.czHodnocení
98% (13 508)
Skladem
Neznámá doprava
Skladem
Cena12 Kč
Informace o Profikoření Střevo na salám transparentní 50 mm x 55 cm 1 ks
Popis
Střevo na salám, sýr / kolagenní / uditelné / transparentní 50mm/55cm Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití: Vaření i uzení, jsou vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry Pro výrobu: Salámy, sýry Propustnost: ANO Smrštitelnost: NE Konzumace: nejedlé Průměr obalu po naplnění: 5 cm Šířka obalu před naplněním, měřeno na plocho: 75 mm Délka: 55 cm Barva: přírodní, transparentní Materiál: Vyráběno z hovězí štípenkové klihovky. Složení: 74% hovězí kolagen, glycerol E422, voda, olej. Úprava: vázaný přířez s očkem pro zavěšení Vlastnosti obalu: extrémní fyzikální a tepelná zatíženost tvarová stabilita stálost kalibru velmi dobrá propustnost pro kouř a vodní páru Postup zpracování: Máčení obalů před plněním: 20 min. před použitím namočte ve vodě o teplotě 20-25°C s přídavkem 12-17% kuchyňské soli. Pro zhlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde