Kuchyňský robot Recenze ProfiCook KM 1096

Recenze ProfiCook KM 1096

Tento robustní 1500 W stojanový mixér PC-KM 1096 od ProfiCook je víceúčelový kuchyňský robot s pláštěm z litého hliníku a lze ho používat k přípravě jak těžkého těsta, tak lehkých kompozic. Díky mimořádně velké míse z nerezové oceli o objemu 10 litrů lze připravit najednou množství 7 až 7,5 kg těsta, zatímco díky jemnému startu pro pomalé míchání můžete připravit lehké těsto. Tento hnětací…

Registrovaný uživatel4. září 2024

Robot pracuje velmi dobře. je silný slušná cena

Hned jsem rozbila víčko u krytu . Plast by měl být silnější

Registrovaný uživatel28. května 2022

výkon,objem nádoby akorát pro mne,používám na míchání masných výrobků-salámy,klobásky,šunky atd. Na trhu jsem neobjevil podobný s objemem mísy alespoň 8L.

Mám dva - v převodovce toho prvního to divně rachotí.Používám cca 3 roky a zatím vše OK-takže uvidím.Taktéž u stupně 1 a 2 mírně kolísají otáčky-není na závadu míchání

Koupil jsem si ještě jeden.Na tomto už je udstraněno kolísání otáček při rychlostním stupni 1 a 2.Taktéž převodovka je naprosto tichá a bez pazvuků. Upnutí ke stolu je řešeno gumovými přísavkami-ty jsem odstranil a použil masívnější gumové nohy do boku na ramenech cca 15cm od těla robota-oddělávací-je to stabilnější. Velmi dobrý výrobek pro domácí výrobce např uzenin popř.pečiva.

Registrovaný uživatel21. září 2021

Ešte som produkt nestihla vyskúšať. Verím že s ním budem spokojná.