Nabíječka baterií Recenze Profi Tools JLH412152000G

Recenze Profi Tools JLH412152000G

Rychlonabíječka pro Aku baterie 2 Ah nebo 4 Ah Profi Tools One4all. Díky Li-Ion technologii je možné aku baterii kdykoliv dobíjet, aniž by se tím snižovala její kapacita. Výhodou je také, že vlivem samovybíjení ztrácí energii velmi pomalu a vydrží tak dlouho nabitá i při uložení baterie. .

Registrovaný uživatel17. června 2024

Mělo by tam být uvedeno rozpětí pro nasazení baterie.

Musela jsem vrátit, nebylo možno použít pro moje baterie, jiné rozpětí pro nabíjení, podle obrázku se to nedalo poznat a ani se dočíst. Bez problému byly zaplacené peníze v podstatě vráceny hned po vrácení zboží.

Registrovaný uživatel17. září 2023

Jsem poučená pro příště

Nabíječka je mi k ničemu,moje pila je o něco starší a baterie do nabíječky nepasuje. V nabídce nebylo zvýrazněno, na jaký je to tip baterie.

Registrovaný uživatel20. října 2022

Bez něho nelze nabíjet baterky k aku nářadí Jednoduchostí Jak bude využíváno zakoupené aku nářadí

Registrovaný uživatel3. října 2022

Plně dle očekávání

Registrovaný uživatel14. června 2022

Rychlost nabíjení a možnost sledovat stav baterie.

Do této doby se žádné neprojevily.

Rozhodně je lepší než lacinější alternativy.

Registrovaný uživatel28. listopadu 2021

Nabíječka pracuje spolehlivě. Průběh nabíjení je odpovídající. Cena za tento výrobek je přiměřená. Originální Aku nástroj koupený v Kauflandu jsem půjčil i s nabíječkou. Nabíječka mi ale nebyla vrácena. Proto jsem využil toto nouzové řešení a zařízení mohu dál používat.

Je třeba dát si pozor na umístění kontaktů. Pro znalce to ale není problém.

Jako zdroj 20 Voltů je nabíječka uspokojivá, pokud nevadí přizpůsobení kvůli uspořádání kontaktů. Lze vyřešit například pomocí jednoduchého krátkého kablu na připojení akumulátoru. Propojování je nutno provádět jen s odpojenou síťovou zástrčkou. Důvod užití je vysvětlen v úvodu příspěvku.