Recenze Profi-Europe Profi 1.2.1 ET

Podlahový vysavač Profi 1.2.1 ET s 15 m kabelem a navijákem Tento profesionální podlahový vysavač spojuje přednosti průmyslových vysavačů komfort domácích vysavačů a ojedinělé technické řešení navíjení 15 m přívodního kabelu. Srdcem každého vysavače je motor a v tomto případě náš Profi jednoznačně vyhrává, jelikož má díky motorům Long life dvojnásobnou životnost oproti domácím vysavačům. Sací…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Průmyslový vysavač Profi-Europe Profi 1.2.1 ET je chválený za vysoký sací výkon, tichý chod a odolné provedení. Dlouhý kabel a hadice umožňují pohodlné vysávání i ve větších prostorách. Přestože je větší a méně skladný, jeho výkon a praktické vlastnosti z něj činí vhodnou volbu pro náročné použití.

• Vysoký sací výkon
  • Dlouhý kabel umožňující velký dosah
  • Dlouhá hadice pro vysávání ve výškách
  • Velké sáčky na nečistoty
  • Tichý chod motoru
  • Bytelné a odolné provedení
  • Velké rozměry a neskladnost
  • Kabel se za chodu obtížně odvíjí kvůli podtlaku

Registrovaný uživatel27. ledna 2025

Vysavač přesně odpovídá popsaným parametrům, funguje skvěle, používáme denně

Registrovaný uživatel12. února 2023

bytelné provedení tichý, nekvílí jen šumí dlouhá šňůra, z jedné zásuvky celé patro dlouhá hadice s kterou vysaju schody až do mezipatra dobře jezdí velké sáčky

velký, dost neskladný kabel se za chodu odvíjí ztuha jak podtlak přicucne víko s navijákem

Celkově spokojenost, vypadá, že tento něco vydrží. Mám pochybnosti ohledně výkonu, na to jaké ódy jsou na webu, čekal jsem víc. Stará Eta Tiro táhne o něco víc. Důvod je na snadě, oproti watáži deklarované na webu 1040/1200 je na krabici 700/900, bude to přiškrcené kvůli evropským nařízením. Ale ne že by výkon byl nedostatečný, hlavně díky dobře provedenému nástavci zvedá lina i koberce a vysávání je makačka.

Registrovaný uživatel13. ledna 2023

Opravdu skvělý výrobek!

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Vysavač je super- vysaje opravdu vše. Vlasy, chlupy z koberců. Má dlouhou šňůru, takže nepotřebujeme prodlužovací kabely. Používáme ho opravdu často- jsme prodejna koberců.

Registrovaný uživatel12. února 2022

Ohromný výkon - na linoleu to bez přisávání na rukověti nejde, jinak se i přes přepnutou hubici přicucne k linu. Motor téměř bez hluku, víc je slyšet proudění vzduchu než hluk motoru. Dlouhý kabel, v pohodě na celý dům z jedné zásuvky, super řešené manuální namotávání. Dlouhá hadice, pro vysávání na skříni a podobně. Velké sáčky.

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Prostě a jednoduše skvěle vysává...

Žádné se neprojevily.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

neskutečný sací výkon elektrická zásuvka na elektrický turbo kartáč navíjecí kabel a 15m to už má dosah! úžasný pomocník

doporučuji sama jsem se přesvědčila a to mám doma Dyson na doma a tento jsem chtěla do technických prostor a na auto je vážně neskutečný!