Po prvním praní přestal fungovat.

Po prvním praní přestal fungovat.
Pořízeno taktéž do karavanu. Malá, vypere drobné věci. Myslím, že spokojenost
malá šikovná
Dobré praní
Malá spotřeba vody
Cena
Čisté prádlo
Zatím jsem žádné neshledala.
Tato mini pračka se skvěle hodí do malých bytů, pro jednoho či dva členy domácnosti. Plně nahradí klasickou automatickou pračku.
Výborná na chatu
Jednoduchost, funkčnost.
Nízké otáčky odstředění.
Pro dnešní dobu je to řešení.
Vyzkoušela a jsem velice spokojená i s cenou.
Dle očekávání
lehkost,kvalita obsluznost
super vyrobek
Zatím jenom klady.
všude se vejde
zatím jsem žádné nenašla
Malá pračka s ostředivkou do chaty na praní běžného prádla. Dobře pere i dostatečně odstřeďuje, ovšem odstředění nelze srovnávat s velkou pračkou. Ale vyhovuje a o zbylou vlhkost prádla se na chatě postará sluníčko. Kompaktní rozměry, lehká na přenášení.
V návodu není zmínka o tepelné pojistce, která pračku vypne zejména po opakovaném rychle za sebou následujícím odstřeďování, ale stačí pračku nechat 15 minut odpočinout a zase funguje. Doufám, že to bude jediný problém, o jiném zatím nevím.
Malá pračka na příležitostné praní prádla v chatě, chalupě. Za dobrou cenu. Pere i odstřeďuje a po použití nikde vzhledem k malým rozměrům i hmotnosti nepřekáží.
perfektní velikost pro praní na chatě
menší odstředění
na menší prádlo
úsporné praní
zatím občas,jak je potřeba ( když není velké prádlo
pere vcelku dobře
slabší ždímání
levná, celkem vyhovuje
Za ty prachy bezva
Po prvním zatím praní nic špatně
Malá, cestovní, úsporná /voda-elektrika/, skladná výhodná pro seniory. M.K.Zlin.
Neždímá.
Praktická pračka pro rychlé přeprání.
Dobře pere
Málo ždime