Recenze Procraft GS-50/2

Benzínová řetězová pila značky Procraft je vhodná pro kácení stromů, zpracování palivového dřeva a prořezávání velkých větví. Pila je vybavena silným benzínovým motorem s příkonem 2100 W a dosahuje otáček až 3300 za minutu, což zaručuje efektivní a dlouhodobou práci. Pila je dodávána se dvěma vodícími lištami o délkách 400 mm a 450 mm, což umožňuje flexibilitu při různých typech práce. Lišta o…

dvdmchck2. září 2026

Skvělá kvalita za super cenu. Dvě lišty 35" a 45". Odměrka na míchání benzínu s olejem, klíč se šroubovákem.

design14. srpna 2026

Robustná konstrukce * Velice zajímavá cena * 2x vodící lišta + 2x řetěz * startování pily bezproblémové * Doporučuji !!! kolem domu v lese a v , na zahradě

Větší spotřeba benzinu, hrdlo pro olej a benzin je zapuštěné, nové pily konkurenčních značek mají hrdlo vyvýšené nad těleso pily, krytu ?!? a šroub pro napínání řetězu ne zrovna povedený - hlava šroubu ma zářezy pro šroubovák, ale stává se, že šroubovák "vyskakuje" při napínání

celkový dojem - výsledek, PALEC NAHORU a Doporučuji !!!!!

Z.8. srpna 2026

Slušná konstrukce * jednoduché startování * 2x lišta + řetězy * dobrá cena * Bezproblémové startování

Je pravdou, že si vezme více benzínu než moje STIHLka, časté napínání řetězu, ne moc povedené konstrukční řešení - uzávěr pro olej a benzin, jinak spokojenost s výkonem a účelem, pro který jsem to koupil - řežu klády o průměru 40 - 50 cm, dub - buk !!!!!!!!!!!!!!

DOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z : DEnda

rudolfjilka5. srpna 2026

Dobrá výbava (2 řetězy, 2 lišty).

Dobrý nákup za tuto cenu.

Marek Šindelář20. dubna 2026

Slušný výkon za rozumnou cenu Snadné startování i za studena

Za ty prachy super stroj na domácí žvýkání a přípravu dřeva na zimu. Pokud nečekáte profesionální Stihlku, budete spokojeni. Poměr cena/výkon je bezkonkurenční. Doporučuji

stastnyp16. června 2025

S ostrým řetězem řežer dobře. Dva řetezy

Hodně žere Nevyladěný karburátor Dvakrát se mi zaskla startovací šňura, jednou jsem to musel rozebrat, podruhé jsem to namotal šroubovákem.

Za ty prachy ok

Typ a použití