Recenze Procraft ATA-40C/20SH/CH/FACE-GUARD

Křovinořez je navržen pro efektivní údržbu zahradních porostů, sečení travnatých ploch a odstraňování plevelů. Využívá akumulátorový pohon, který zajišťuje tichý a bezporuchový provoz s maximálními otáčkami motoru až 7000 ot/min. Plynulá regulace otáček umožňuje přizpůsobit výkon aktuálním podmínkám, což zvyšuje přesnost sečení a snižuje zbytečnou zátěž na motor. Součástí sady jsou dva…

5153200544. června 2026

Prozatím funguje jak je deklarováno.

Nekompletní dodávka - chybí: Ramenní popruh 1 ks vrutu pro kompletaci (nahradil jsem svým) Zdeformovaný límec krytu struny

I přes nedostatky popsané v záporech se stroj jeví jako dobrý pomocník pro domácí použití.

radarudolf51. června 2026

Lehké výkoné tiché

Varianta 2x 4,0 Ah + nabíječka + příslušenství
vasekkubala20. května 2026

Super pracuje jak jsem chtěl

Varianta 1x 4,0 Ah + nabíječka + popruh + příslušenství
Naďa19. května 2026

Překvapila mě síla křovinořezu Procraft ATA - 40 BS a jeho snadné ovládání. Jsem s ním velice spokojená.

Lovec Slev28. dubna 2026

Vysoký výkon, tichý a ekologický

Tento model mě mile překvapil svou silou. Hledal jsem alternativu k benzínu, která mě nebude omezovat výkonem, a ATA-40BS to splňuje na jedničku. Vibrace jsou minimální, takže ani po hodině práce nejsem unavený.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2025

Zatím jsem spokojen uvidíme časem.

Varianta bez aku