Recenze Procraft AS20-12 12 l

Aku postřikovač Procraft AS20-12 je určený na postřik, rozprašování přípravků a prostředků, ošetřování rostlin a stromů, hubení škůdců a plevele, dezinfekci a čištění prostorů. Po vyprázdnění nádoby dojde k automatickému vypnutí. Spolehlivé čerpadlo disponuje nastavitelným průtokem a tlakem až 5 bar a s integrovaným kontrolním barometrem. Postřikovač má teleskopickou kovovou trubici a je…

mixík19. července 2026

Lehký výkonný možnost využití akumulátorů, které jsou i pro jiné stroje bohaté příslušenství, případně se dá dokoupit celkem levně z boku zobrazená odměrka možnost nastavit si plný výkon nebo případně snížit potenciometrem slušná cena

při sestavení lehce kape ve spojích roční rozprašovač, dotaženo natvrdo a stejně prokopává, asi by vyřešil nějaké o-kroužek, ale dá se to přežít

Za nabízenou cenu celkem slušný postřikovač, ten kdo má doma již baterie na jiné nářadí, určitě se vyplatí.

vlagus26. června 2026

Da se dobře pracovat

Nevhodné upínací popruhy

damborskya8. května 2026

Ještě jsem nevyzkoušel

Registrovaný uživatel12. září 2024

Již jsem vyzkoušel a funguje dobře

Musí se dokoupit zdroj a nabíječka, původně nebyly v nabídce a po telefonickém dotazu je tam doplnili

Pro mě dostačující, klidně bych snesl i s menším objemem tak 8 litrů