Recenze Probuzení - Laurent Gounelle (2022, vázaná)

Recenze Probuzení - Laurent Gounelle (2022, vázaná)

Představte si, že žijete ve světě, kde moc a vládnoucí elity ve jménu obecného blaha a „pro vaše dobro“ neustále zmenšují už tak dost okleštěný prostor vaší svobody. Používají důmyslné techniky manipulace, aby vás přiměly chovat se tak, jak potřebují. Čas od času ve vás cíleně vyvolávají strach, aby vás snáze ovládaly, dokážou sledovat každý váš pohyb, každý váš krok, aby vás měly plně pod…

Laura Laura28. března 2025

Tuhle knihu by si měl přečíst každý! Dokonale vystihuje to, co nás dnes obklopuje, a otevírá oči v situacích, které jsme všichni zažili. Je to kniha o svobodě – o tom, jak snadno ji můžeme ztratit, aniž bychom si to uvědomili. Strhující, mrazivě aktuální a nesmírně důležitá. Vřele doporučuji!

Pavel Chmelík19. prosince 2024

Knihu by si měl přečíst každý, komu záleží na tom, abychom si udrželi svobodu, a tudíž normální, snesitelný život.

Vynikající kniha jako všechny od tohoto autora.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

Knizka k zamysleni pro vsechny, kteri se zamyslet chteji. Doporucuji i jine tituly od autora knihy.

Registrovaný uživatel28. září 2023

Mělo by se jednat o povinnou četbu.

Registrovaný uživatel27. března 2023

Bohužel kniha se mi jeví jako velmi pravdivá.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Kniha, kterou by si měl přečíst každý dospělý. Pohled na současnou celosvětovou situaci, místy až děsivé podobenství. Ne každý ocení, kdo nechce vidět, souvislosti neuvidí.