Krbová kamna Recenze Pro-Termo Taurus Ceramic

Recenze Pro-Termo Taurus Ceramic

Kamna Pro-Termo Taurus Ceramic disponují prostornou troubu, která vám pomůže upéct i pečivo. Ocelové plechy válcované za studena v kombinaci s pálenými cihlami jsou materiály, ze kterých se kamna vyrábějí. Kamna Pro-Termo Taurus Ceramic efektivně vytopí prostory o rozloze od 60 do 80 m². Bezpečná technologie spalovací komory zajišťuje dlouhou životnost.

jiriktybl9. listopadu 2025

Fungluje to jak ma, jsem spokojeny a cenove taky v pohode

jsem spokojeny, za me TOP

Varianta moka
viera.foldi11. října 2025

Kolem skel zevnitr dvirek neni zadna paska ani zarubzdorne tesneni.Trouba nema rost ani bocni uchyty na plech.

Varianta šedá
jiskl582. srpna 2025

Zatím nebyl použit, má celkem velký prostor pro topení

Plechy už teď mírně rezavé

putnovavlastimila12. července 2025

vzhledově moc pěkné, zatím nevyzkoušeny.

kopretina61115. dubna 2025

Jsme naprosto spokojeni

Varianta béžová
lea.von25. listopadu 2024

Výborný odtah spalin, výborná výhřevnost, velký prostor ohniště, po naložení vydrží dlouho bez přikládání / 3 hodiny/. Využíváme každý víkend od pátku až do neděle, jsou to nejlepší kamna, jaká jsme doposud měli.

Všem doporučuji.

Varianta šedá
petrflasar19. října 2024

hodí se mi do bytu, rychle hřeje, používám jej každý den v zimě.

Dělá dojem obrovských kamen, držátko roštu je moc malé.

j.ric.hk22. června 2024

Musíte počkat rok, až budu mít vlastní porovnání.

Musíte počkat rok, až budu mít po topné sezóně porovnání.

Dnes, 21.6.24, nemám vlastní srovnání. Zeptejte se znovu v květnu 2025, rád sdělím podrobně své zkušenosti.

sabca5530. listopadu 2023

Krbové kamna jsou vzhledově pěkné,i trouba je vynikající ,péče pěkné jídlo je rychle upečené a kvalitně ,

K vyčištění popela je špatný přístup, jenom roštem to nejde udělat čistě.,Je to minus pro tyto kamna.A při vychladnutí kámen buochnou a dost silně.

Kdybych je měla možnost prohlídnout určitě bych si je nekoupila. Oudova

Varianta béžová
Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Na první pohled vypadly dobre ,ale když jsem je prohlédla tak vrchní deska měla rezavá místa.ihned jsem je reklamovala a dnes tii je 14 dni a reklamace není vyřízena.Kazdy den volám,kdy pošlou novou desku,,odpověď zní, že to posilaji......Bohužel,nic neprisli

Už nikdy více si u této firmy neobjednam