Fungluje to jak ma, jsem spokojeny a cenove taky v pohode
jsem spokojeny, za me TOP

Fungluje to jak ma, jsem spokojeny a cenove taky v pohode
jsem spokojeny, za me TOP
Kolem skel zevnitr dvirek neni zadna paska ani zarubzdorne tesneni.Trouba nema rost ani bocni uchyty na plech.
Zatím nebyl použit, má celkem velký prostor pro topení
Plechy už teď mírně rezavé
vzhledově moc pěkné, zatím nevyzkoušeny.
Jsme naprosto spokojeni
Výborný odtah spalin, výborná výhřevnost, velký prostor ohniště, po naložení vydrží dlouho bez přikládání / 3 hodiny/. Využíváme každý víkend od pátku až do neděle, jsou to nejlepší kamna, jaká jsme doposud měli.
Všem doporučuji.
hodí se mi do bytu, rychle hřeje, používám jej každý den v zimě.
Dělá dojem obrovských kamen, držátko roštu je moc malé.
Musíte počkat rok, až budu mít vlastní porovnání.
Musíte počkat rok, až budu mít po topné sezóně porovnání.
Dnes, 21.6.24, nemám vlastní srovnání. Zeptejte se znovu v květnu 2025, rád sdělím podrobně své zkušenosti.
Krbové kamna jsou vzhledově pěkné,i trouba je vynikající ,péče pěkné jídlo je
rychle upečené a kvalitně ,
K vyčištění popela je špatný přístup, jenom roštem to nejde udělat čistě.,Je to minus pro tyto kamna.A při vychladnutí kámen buochnou a dost silně.
Kdybych je měla možnost prohlídnout určitě bych si je nekoupila.
Oudova
Na první pohled vypadly dobre ,ale když jsem je prohlédla tak vrchní deska měla rezavá místa.ihned jsem je reklamovala a dnes tii je 14 dni a reklamace není vyřízena.Kazdy den volám,kdy pošlou novou desku,,odpověď zní, že to posilaji......Bohužel,nic neprisli
Už nikdy více si u této firmy neobjednam