Recenze Pro-Termo Panonia levý

Sporák na tuhá paliva Pro-Termo Panonia s výkonem 10,5 kW má k dispozici troubu na pečení a plotnu na vaření. Je ideální na chatu, chalupu nebo tam, kde není zavedena elektřina. Je vyroben v ocelového plechu, který zaručuje dlouhodobou životnost sporáku. V tomto sporáku můžete jako palivo použít dřevo, dřevěné brikety, uhelné brikety nebo dřevěné uhlí.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sporák Pro-Termo Panonia levý nabízí vysokou výhřevnost a elegantní design, ale má konstrukční nedostatky, jako jsou přehřívající se úchyty a obtížné sklepávání popela. Zatímco někteří uživatelé oceňují jeho vzhled a výkon, jiní upozorňují na slabé materiály a nepraktické řešení. Doporučeno pro ty, kdo hledají kompaktní sporák s dobrým poměrem cena/výkon, ale vyžaduje pečlivý výběr a případně úpravy.

• Vysoká výhřevnost
  • Elegantní vizáž
  • Litinové pláty zajišťují odolnost
  • Není velký, rozměrově vyhovuje
  • Pěkný vzhled a slušné zpracování
  • Malá trouba
  • Plastové úchyty pro otevírání dvířek se přehřívají
  • Mechanický oštem nelze sklepávat popel do popelníku
  • Táhlo překáží při topení
  • Slabé materiály a nezabroušené hrany plechů u některých kusů

janbroda666. října 2025

Naprosto výborný poměr cena a kvalita. Pěkný vzhled. Zpracování a použité materiály velmi slušné.

Určitě doporučuji

Varianta moka
František Ptáček8. července 2025

Šmejd, který vypadá dobře jenom z větší dálky.Jinak slabé materiály.Nezabroušené hrany plechů.Rezavá místa.

Koupil si ho kamarád.Řekl jsem mu ať to vrátí,ale on je zámečník tak si to opravuje..

jir.stepan11. prosince 2024

nelze mechanickým oštem sklepávat popel do popelníku...pokud se zatápí a pouze topí musí být vytažené táhlo 25cm z kamen které překáží a pro užití trouby zasunout...pokud vytáhnu do 1/2 zásobník na dřevo tak mi konec sopadne na dlaždice a může rozbít...plastové úchyty pro otevírání dvířek při přikládání je docela horký a musí se brát rukavicí..zlaté časy starých osvědčených kuchyňských kamen kdy viselo soudkové perko stále studené z přikládacích dvířek ..njn. jinak pohledné, určitě konstrukčně řešil někdo kdo používá dálkový oladač k tepelnému čerpadlu a nebo otáčí kolečkem u ústředního topení..mrzí mi že jsem si nenechal 25 staré kamna z Filakova kde se před napojenou rourou pro odvod spalin malým otvorem nasazením kličky a nebo šroubováku ovládala klapka topení / pečení..škoda

stejskaljosef21. dubna 2024

vyhovoval nám vzhledem i cenou

Varianta šedý
kalova.veronika23. března 2024

vysoká výhřevnost, elegantní vizáž

Varianta šedý
zuz.kou23. prosince 2023

má litinové pláty, není velký

malá trouba

rozměrově vyhovuje, výborně a rychlevytopí místnost

travlydie30. listopadu 2023

Ještě jsme neměli možnost vyzkoušet

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Zatím nezačala topná sezona, tak nevíme. Potřebovali jsme na chalupu nová kamna na topení. Tyto kamna se nám líbila jak vzhledem, tak i finančně.

Tyto kamna by mohli mít také odvod spalin z boku. Tím by se zvětšila varná plocha.

Zatím kamna splňují naše požadavky, uvidíme jak se osvědčí v zimní sezoně, ohledně výhřevnosti.

Varianta moka
Registrovaný uživatel13. srpna 2023