Krbová kamna Recenze Prity K2 CP W10

Recenze Prity K2 CP W10

Krbová kamna PRITY K2 CP W10 s výměníkem mají výkon 14 kW, maximální výkon do prostoru 4 KW a do výměníku 10 kW. Vodní objem výměníku je 14 litrů. Jedná se o ocelová kamna, ohniště je tvořeno z plechu o síle 3 mm, rošt je litinový. Zbytek dna je vyložen šamotem.

JanNoha8. března 2024

Poměr cena vykon.

Regulace tahu a zpracování.

Jitka Fory11. února 2023

Vynikajici. Vytopi mi rodinný dům 5+1.Celkove 11radiatoru.Mužu doporučit.Velká apokojenost a radiátory teplé do 20min.

Skoro žádné.

Kamna mám 3 roky a jedna velká spokojenost.Uplne jiné teplo.Doporucuji všem

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Šité horkou jehlou

Cena neodpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel28. května 2020

Jde napojit na ustřední topení a na bojler a vyhřeje 3 místnosti a příslušenství a verandu. i když není v místnosti, ale ve sklepě.Je třeba tvrdé dřevo, aby se nemuselo často přikládat.Pokud ho nebudete mít v pokoji, nezapomeňte si tam přivést vypínati čerpadla,aby zbytečně nebylo zapnuto celou noc. Do chaty doporučuji, i když by do menší stačil i s menší výkonností. Jsme spokojeni a děkuji za odbornou radu při nákupu od prodejce.

prozatím na žáden jsme nepřišli.