Krbová kamna Recenze Prity K13

Recenze Prity K13

Krbová kamna Prity K12 mají výkon 12 kW. Jedná se o ocelová kamna, ohniště je tvořeno z plechu o síle 3 mm, rošt je litinový. Zbytek dna je vyložen šamotem. Použitelné palivo je dřevo a dřevní brikety.
od 6 399 Kč

blanka.peroutkova9. února 2025

Vysoká výhřevnost pro naší potřebu a přijatelná cena

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Výhřevnost super Rychlé dodání

Není těsnění ve dvířkách a i když koupíte to nejslabší co prodávají tak dvířka nejdou zavřít. A škoda že vršek dvířek není na uzavření Uzavření je pouze na násypce

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

hodí se mi do chalupy

nevím ještě jsem netopil

Registrovaný uživatel3. března 2022

Velký spalovací prostor,celkem hezké jsou.Cena velmi dobrá.vyhrevnost dobrá.

Nekvalitní zpracování, chybělo těsnění u skla, šamotové cihly nelicovali, velké mezery(musel jsem to vysamotovat, šamotovou hmotou, chybí vrchní díly (plamen jde přímo do komínové roury).Pod litinovým roštem pouze 2mm plech(špatný hned se propálí (musel jsem dát 5mm plech).A poslední věc první zatopení se začla vypalovat barva,někde to není psané,paráda smrad v obýváku půlku dne fakt dobrý.Toť vše

Za ty peníze dobrý,klidně bych za ty krbovky dal o 2000kc víc ,kdyby ty nedostatky o kterých jsem psal nebyly

Registrovaný uživatel17. června 2021

Jednoduchost, velká dvířka, velký spalovací prostor

Klička na zavírání dvířek nebudí důvěru

Registrovaný uživatel1. března 2019

Super kamna, vleze celý pruměr