Termohrnek Recenze Primus Commuter Mug 400 ml

Recenze Primus Commuter Mug 400 ml

Primus Commuter Mug je dvouplášťový plastový termohrnek, který udrží váš oblíbený nápoj teplý či studený. Jednoduché otevírání a zavírání pomocí tlačítka a silikonové těsnění kolem víka zajišťuje skvělou izolaci a zabraňuje náhodnému vylití nápoje. Dvojité stěny z plastu udržují nápoj studený nebo teplý na cestě do práce nebo na procházku.

veruhromadova28. září 2025

Hezká barva Velký

Čekala jsem, že káva vydrží mnohem déle teplá. Mám termosku primus a čaj v ní vydrží horký i 12 h. Hrnek velké zklamání.

Varianta žlutý
Registrovaný uživatel13. února 2023

pěkný vzhled, to je tak celé

Absolutně netěsní, chybí gumové těsnění? U dvou produktů? To asi není náhoda. Nelze z toho pít, když máte "uzavřené" víko.

Registrovaný uživatel17. února 2021

Tésni dobře, neteče

Nedrží teplo dostatečné dlouho,spíše hrnek na léto

Registrovaný uživatel26. prosince 2020

Tento produkt jsem si vybrala, protože jsem si termo hrnek Primus koupila pro sebe již před cca 5 lety a byla jsem s ním spokojená - hezký vzhled, bezpečné - neteče, jednoduché a pohodlné používání. Chtěla jsem tedy koupit stejné dcerám. Měla jsem radost z barev, které jsou pěkné. V rodině se využijí často, protože jsme turisti a venku i v zimě trávíme hodně času.

Bohužel, hlavní důvod proč jsem koupila tento termo hrnek a tento důvod můj původní splňuje je opravdu dlouhá doba, po kterou udrží nápoj teplý. To, bohužel splňuje můj starý hrnek Primus, ale dcer již ne. Dnes na výletě v mínus dvou stupních. Tři hrnky Primus, tři 0,4l, Do hrnků nalit stejný čaj o stejné teplotě. Dcery ho měly v cíli (asi tři hodiny po vyražení) ledový a já teplý. Nevím čím to a proč to tak je. Mrzí nás to.

Kdyby takto fingoval můj Primus hrnek, který mám již několik let, hledala bych jinou značku a nekupovala bych tyto. Termoska od stejné firmy a stejný nákup funguje správně.

Varianta melon pink
Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Najlepší termo hrnček aký som mala Vydrží v ňom káva tepla niekoľko hodín a nikdy netecie nikdy

Treba po každom použití rozobrať vrchnacik pri umývaní

Najlepší termo hrnček a stojí za tie peniaze