Zmrzlinovač Recenze Primo PR406IM

Recenze Primo PR406IM

Se samochladícím zmrzlinovačem Primo připravíte lahodnou čerstvou zmrzlinu rychle a snadno. Všechny ingredience nalijete do vyjímatelné mísy a pouhým otočením jednoho knoflíku vyrobíte 1 litr lahodné zmrzliny již za pouhých 60 minut. Díky vestavěnému kompresoru nemusíte již čekat až se vám v mrazničce namrazí chladící nádoba a díky svým kompaktním rozměrům nezabere na kuchyňské lince ani příliš…

e.spackova15. listopadu 2025

Je to dárek, který budu předávat až za měsíc tak není vyzkoušený. Ale na pohled vypadá moc dobře.

horacek.jiri29. července 2025

výkon zmrzlinovače a délku přípravy zmrzliny

mhtaurus27. června 2025

jednoduché ovládání, dobrý výkon

Nelze regulovat tuhost ("zmrzlost"), snad jen použitím času přípravy, musím vyzkoušet. Pokud ponechám dobu přípravy až do automatického zastavení, zmrzlina je téměř nezpracovatelná.

Dobrá mašinka

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

zatim jen vyzkoušeno jednou a splňuje co jsme očekávali

Zatím jsme nic nezjistili

Za nás skvělý nákup ,pracuje přesně jak jsme očekávali

Registrovaný uživatel12. srpna 2024

zmrzlina je velmi dobrá ,ale je lepší ji do mrazit

je celkově málo zmrzlá

ale, de to.

Registrovaný uživatel11. srpna 2024

poměr cena a výkon, chtěla jsem zmrzlinovač s kompresorem, abych nemusela dopředu namrazovat nádobu

malý objem nádoby, ale dražší přístroj měl jen o 200 ml větší objem, což mi za ty peníze nestálo

s menším objemem nádoby jsem se naučila pracovat, ušlehám si víc směsi a zpracovávám ji ve zmrzlinovači postupně

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

milejeme s manželem zmrzliny

občas se zmrzlina nepovede,asi naše chyba,přesto že ji děláme pořád stejně

nejsem zásadně proti tomuto výrobku, jen to chce vychytat pravděpodoně naše chyby

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

perfektni stroj na zmrzlinu.Muzu jen doporucit.

kdo ma rad zmrzlinu jako ja,muzu tento stroj na zmrzlinu jen doporucit.Zmrzlina je vyborna a rychle udelana.Doporucuji

Registrovaný uživatel3. října 2023

Neni prilozen srozumitelny navod, po dlouhem hledani na internetu, jsem trochu pochopila jak s tim zachazet. Melo to davat jakysi zvukovy signal. Bohuzel jsem se nedocetla za jak dlouho. Takze to ted musim hlidat. Pripadalo mi to na provoz snadne, ale vedet, ze s tim budu mit takove problemy nekoupim to. Po 14dnech mi vymenili vadny kus za jiny, uz jsem ale byla rozhozena s problemy s tim prvnim a bojim se jake dalsi problemy s tim budu mit. Zda se vse dost forove, jen nahradni slehaci metlla je za 429,- Bylo mi receno co bych chtela za 3000,-

Vyrobek nedoporucuji

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

mám obavy jestli se vrtulka nezlomi když to necham delé aby zmrzlina byla vice zmrzla

Registrovaný uživatel31. července 2023

Chtěli jsme zmrzlinovač s mrazením - perfektně funguje. A navíc se nám velmi líbí jednoduchý elegantní design. V neposlední řadě má tento výrobek další nezanedbatelný klad - cenu!

Snad vyšší váha stroje, ale to asi moc jinak technicky nelze.

Odzkoušeno - již několikrát použito - zcela bez výhrad.

Registrovaný uživatel14. července 2023

jednoduchost obsluhy praktičnost velikost cena

Bezvadný výrobek

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Je to dárek, tak si ho vyzkouší obdarovaný, ale vypadá moc hezky

Registrovaný uživatel27. října 2022

Jemná smetanová zmrzlina

Doporučuji k výrobě domácí zmrzliny