neznám výsledek, teprve začínám užívat

neznám výsledek, teprve začínám užívat
Mám problémy s pohybovým aparátem a tento doplněk stravy mi velmi pomáhá a to tak, že nemusím užívat léky na bolest soustavně. Má velmi dobré složení. Užívám ho již roky a vítám, že výrobce zlepšuje jeho složení.
Používám dlouhodobě. Pomáhá.
tabletky mají přiměřenou velikost, není s nimi problém, mám pocit, že snad pomohou, zatím jím 4 dny.
Používám delší dobu, skutečně fungují a ulevují od bolesti. Za mě nejlepší poměr ceny a kvality mezi vyzkoušenými kloubními výživami.
Kvalitní produkt za dostupnou cenu.
Hodnotím jako super doplněk
Subjektivně pomáhá.
Opakovaně objednávám.
Prověřeno používáním v rodině. Já užívám preventivně 1 tabletu denně. (Je mi 77 roků)
Jako jeden z mála výrobků skutečně pomáhá při bolestech kloubů. U ostatních se jedná pouze o reklamní poutač.
Bolesti kolene, kterými jsem trpěla více než rok, zcela ustoupily. Zlepšila se mi v důsledku toho i chůze, momentálně nepociťuji žádné omezení a to chodím dle okolností a potřeby denně 5 až 17 km. Zatím spokojenost.
Ještě pořád rozumná cena v porovnání s jinými přípravky. Používám už mnoho let, přestala nepříjemná bodavá bolest v koleni.
Kvalitní ověřený výrobek za dostupnou cenu. Často chodím pracovat do lesa kde je velká námaha všech kloubů a díky tomuto přípravku to v klidu zvládám.
Používám zatím krátce,14 dní,nemohu hodnotit.
Doopravdy úleva, maximálně vyhovuje...
Tablety kupují pravidelně, užívám 2x do roku, necítím žádné zažívací obtíže.....
Bratr má lepší pohyb už tolik nebolí klouby
Naprosto super. Jsem bez bolesti. Neměla jsem konkrétní problém, ale novou profesi jsem citila bolení loktů a po zime bolest kolen. Již jedu druhé balení, protože jsem nadšena
3 tablety naráz spolknout a zapít je náročnější, ale není to úplně zápor.
Beru dlouhodobě, jsem spokojen
Vše je v pořádku cena a účinky za jedna
Produkt jsem už koupila pro sebe a rodinu a známé mnohokrát a jsme všichni spokojeni
Používám tento produkt při bolestech kloubů a vždy mi pomohl. Už druhý den se bolest zmírní a za tři dny je po bolesti. Užívám to však ještě asi týden i víc (podle míry bolesti), aby se bolest nevrátila. Doplňuji to také kloubním mazáním Priessnitz. Mohu doporučit.
Koupeno jako dárek, zatím spokojenost
Zatím mi tento produkt moc nepomohl, asi krátká délka užívání, nevim.
Velké tablety.
Uvidime, zda to pomuze či ne.