Recenze Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční: Pravdivé příběhy úžasných mužů, kteří učinili svět - Ben Brooks (2018, vázaná)

Nečekejte ale příběhy žádných akčních hrdinů zachraňujících lidstvo ani miláčků osudu, kterým sudičky nadělily krásu, inteligenci, štěstí a bohatství už do kolébky. Ne – každá z osobností v téhle knize si musela vybojovat nějaký svůj osobní zápas. Někdo se dokázal vzepřít nepříznivému životnímu údělu, vymanit se z prostředí, odkud vzešel, vypracovat se díky své píli či neotřesitelné důvěře v sebe…

Registrovaný uživatel6. února 2021

Zajímavé čtení

kniha slouží jako dárek

Registrovaný uživatel5. ledna 2021

Většinou se mi libi vyber osobnosti, rozmanitost a nápad něco takového napsat. Mnoho osobnosti neznám ani já a spolu se synem pak hledame vic detailů na internetu.

Příběhy by mohli být delší alespoň na dvě i tři stránky. Takto je to skoro encyklopedicky strucne. Na muj vkus je tam trochu moc příběhů gayů a trassexualu. Synovi je skoro 6, je dobré, že se o tomto tématu můžeme bavit a vysvětlit si, že je jedno, jestli má člověk rad kluky nebo holky... ale na druhou stranu myslim, že v některých případech tam ten člověk především proto, že je gay nebo trans a to mi trochu vadí.

Dobrý nápad, literárně by ale zasloužil lepší zpracování.