Pohádka Recenze Příběhy čertíka Marbulínka - Antonín Šplíchal, Irena Kaftanová (2020, pevná)

Bojíte se čertů? To nemusíte, i když jeden čert, co se jmenuje Marbulínek, z pekla uteče. Vydá se do světa hledat svoji ztracenou sestřičku. Na cestě se potká s Kašpárkem a černouškem Bobem. Společně zavítají na statek, kde žije hodná babička s dědečkem.

lijimalse16. března 2024

Přikladně příběhy o přátelsrví, ucit se pracovat , čestnosti ale i vtipné . Je to knížka mého dětství a jsem vám vděčna za vydáni!! Koupila jsem ji pro pravnoučata a už se těším, jsk jim budu číst i se slovním vysvětlováním. Tím potlačíme mobil a počítač. Dík

Víte staré knížky jsou pokladnice moudra a čestnosti a to de dnes z lidí vytrácí, proto je potřeba všemi prostředky pomoci mladým správně žít a vychutnávat přirodní i lidské vlastnosti. Hlavně neupravovat staré dobré knihy na modernu.

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

znám od maminy

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

Krásné ilustrace, pěkně napsané příběhy, srozumitelné pro malé děti i školáky..

Pěkný vánoční dárek

Registrovaný uživatel26. března 2021

Objednala jsem knihu v domnění, že jsou to kompletní původní veršované veselé příběhy Marbulínka. Ale je to jen pár původních obrázků, ke kterým je napsán velmi zjednodušený text. Knihu jsem po tomto zjištění nekoupila.

Pouze parazitování na staré české kvalitě.

Registrovaný uživatel20. února 2021

Skvěle napsaný příběh!! Krásné ilustrace a samozřejmě vzpomínka na vlastní dětství.