Recenze Prezent 23000 napájecí kabel stahovací

Prezent 23000 charakterizuje pěkný design a funkční provedení. Do svítidla je určena žárovka s paticí E27. Svítidlo má bílou barvu, získáte tak zajímavý doplněk do svého domova.
Porovnat ceny 290 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Prezent 23000 napájecí kabel stahovací je podle recenzí praktickým a estetickým řešením pro renovaci stávajících svítidel. Uživatelé oceňují jeho elegantní design a snadnou instalaci, která prodlužuje životnost lamp. Jedinou výtkou je krátká délka kabelu, kterou je třeba před nákupem ověřit.

• Elegantní design
  • Snadná instalace
  • Prodlužuje životnost stávajících svítidel
  • Levné řešení pro renovaci
  • Splňuje očekávání
  • Krátká délka kabelu

petr.klima13. května 2026

Nebyla uvedena délka kabelu a tudíž je krátký.

sisakovi26. března 2026

10 minut

Registrovaný uživatel11. ledna 2026

Splňuje vše podle očekávání

Kopr5117. listopadu 2025

Elegantní spirála udělala ze staré lampy novou.

Luboš21. září 2025

rozsypal se nám plast na lustru a potřeboval renovaci. Tento kabel plně nahradil původní výškově stahovací kabel.

Registrovaný uživatel31. července 2025

Pokud máte pěkný lustr s podobným kabelem, u kterého plasty vzaly časem za své, je to skvělý a levný způsob, jak lustru prodlužit životnost.

jiri.cimbalnik14. ledna 2024

Tento sortiment jsem objevil na internetu. Je to snad jediný obchod kde jsem ho sehnal. Mám již nainstalovaný a jsme spokojeni u původního se úplně po letech rozpadl plastový kryt u stropu.

obchod doporučuji

Registrovaný uživatel18. listopadu 2023

Nadstandardní spolupráce!

Registrovaný uživatel24. července 2023

Již v minulosti jsem měl tento kabel. Nyní mám nové bydlení a nová stínidla a stahovací kabel je přesně to, co potřebuji.