Cena vs kvalita.
Za dobrou cenu hafo muziky. Hrají parádně mají krásný čistý zvuk. Jsem max spokojen

Cena vs kvalita.
V teto cenove kategorii neuveritelne
Nenápadné
Cena vs. Kvalita je bezkonkurenční
Zvuk je naprosto čistý
Žádný white noise není znatelný
Zatím je vše v nejlepším pořádku
Za nízkou cenu, super muzika. Jako monitory do mé 1kk naprosto geniální.
Dobré reference.
Dobrý vyrovnaný zvuk.
Používám denně.
Používám denně.
Nic jsem zatím nedostal , tak není možné hodnotit
Vybíral jsem bedýnky podle parametrů, recenzí a nakonec i podle ceny. Původně jsem chtěl nakoupit do cca 1.000,- Kč, ale nevybral bych kvalitní poslech.
Tyto mají zvuk, jako bych seděl v kině a ne doma. Výborné basy, ale tady vyniknou i všechny hudební nástroje a skvělé je také mluvené slovo. Tohle laciná konkurence nedokáže. Užívám si poslech téměř každý den, líbí se mi tišší režim, kdy hudba lehce podkresluje atmosféru a je při tom zřetelně slyšet.
Nedostatky jsem zatím nezjistil, snad jen jeden - neodvážím si zvýšit hlasitost na víc než čtvrtinu, aby nezačaly praskat okenní tabule a abych nebyl od sousedů bit.
Nemám bedýnky s BT (Bluetooth), tedy neposoudím kvalitu signálu. Volil jsem jistotu kabelů, které jsou výborné.
Skvělá koupě, skutečně bez přehánění.