Kalendář Recenze Presco Group PGN-32768-L Květy 2024

Recenze Presco Group PGN-32768-L Květy 2024

Tento nástěnný kalendář na rok 2024 s květinovým motivem v jemných barvách a spirálovou vazbou obsahuje měsíční plánovací kalendárium s českými a slovenskými svátky a významnými dny. Kromě měsíčního kalendária najdete na každé stránce i přehled následujícího měsíce, plánovací a motivační pomůcky. Rozměry kalendáře jsou 34 x 30 cm.

3 recenze

Registrovaný uživatel5. ledna 2024

Decentni, libi se mi, ze je bez obrázkové casti, tudiz zabere i mensi prostor, ale neni uplne bily.

Datum je uvedeno slabym tiskem a malymi cislicemi. Ze 2 metru uz na ne nevidim. U kalendářů podobných rozměrů z jine firmy jsem nemela problem. Chybi mi samolepky udalosti, byla jsem na ne zvykla z podobných kalendaru, ale chtela jsem zmenu (bez obrázků,) tak jsem je ozelela. Ale jsou fajn. Taky neni uplne moje parketa ty motivační nadpisy u dolnich 3 oken.

Priste se zase vratim k obvykle kupovane firmě, vadi mi, ze nevidim datum, pokud nesedim blizko kalendare. Jinak bych byla spokojena.