Recenze Přepravní vozík 1380 x 630 x 685 mm nosnost 500 kg

Tento přepravní vozík s rozměry korby 59 x 28 x 118 cm je vhodný na převoz zahradního náčiní, dřeva, zeminy, listí, ale třeba i stavebního materiálu. Na každé ze dvou náprav, kterými je vozík vybaven, se nachází dvě odolná nafukovací kola o zvýšeném průměru 33 cm. Ve spojení s nízkou celkovou hmotností, která činí 16 kg, se tak snižuje riziko zapadnutí v bahnitém terénu. Vozík lze jednoduše řídit…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Přepravní vozík zvládá lehčí zahradní práce a pohyb po nerovném terénu, ale jeho konstrukce má omezenou odolnost a nosnost. Pro těžší transport je nutné počítat s dodatečným zesílením nebo opatrným používáním. Vhodný pro občasné použití s lehčím nákladem.

• Dobrá průchodnost i po nerovném terénu
  • Snadné sestavení
  • Praktický pro zahradní práce
  • Velká nosnost
  • Kola s dobrým provedením
  • Konstrukce z tenkého plechu s nízkou odolností
  • Přední náprava se přetáčí bez zarážky
  • Nemá brzdu
  • Slabé uchycení bočnic
  • Nedostatečná konstrukce pro deklarovanou nosnost

kobela6. června 2026

Lehký

Slabé uchycení bočnic

ji.beranek10. ledna 2026

zatím nerozbaleno

jakub.mazuch13. listopadu 2025

Velká vozík, dobrá nosnost.

Nic jsem zatím nenašel

svoboda13. října 2025

taktéž OK

KROSTAV s.r.o.25. května 2025

Potřebovali jsme transportovat větší množství materiálu a sutě přes pěší zónu - chodník na vzdálenost 200m.

Rozumím, že robustnost konstrukce jde proti potřebné nižší hmotnosti, ale pokud je vozíku deklarovaná únosnost 500 kg, mohla by být konstrukce ještě masivnější. Po dvou dnech v provozu jsme museli na některých místech konstrukci zesílit - vyvyřit.

Rámcově však OK - doporučuji i pro těžší transport

Registrovaný uživatel13. září 2024

Velká nosnost, dá se připevnit k traktůrku po oddělání vrchní části rukojetě. Snad i oddolnost a dobré provedení pneumatik

Přední náprava se bez zarážky přetáčí a v tom momentu má vozík tendenci se převrhnout Nemá brzdu

Jde o dobrého pomocníka pokud člověk dbá na jeho nedostatky.

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

kola, nostnost

tomaskucera19888. března 2024

snadne sestaveni,lehky.prakticky vozik na zahradu

pul tuny na si na tom nedokazu predstavit... za me max 300 kg

ales.hruska23. prosince 2023

Dobrá průchodnost i po nerovném terénu.

konstrukce z velmi slabých kusů plechu dělaná tak aby dlouho nevydržela.

Doporučuji pro ty co potřebují občas přemísťovat trávu, listí, pár pytlů cementu. Počítat s tím že za málo peněz málo muziky.