Je to dárek a obdarovaný je spokojený.

Je to dárek a obdarovaný je spokojený.
zábavná, čtivá, poučná, zatím nejlepší Zibura
přečteno ok
Krásně zpracované, poutavé vyprávění, které naši puberťačku zaujalo....neb též velmi touží po cestování
Moc hezké obrázky!
Trochu divný autor.
Ideální pod televizi, když vám upadne jedna nožička, tak tím barevným hřbetem knihy směrem k vám.
výborné zábavné čtení
Skvělá oddychovka, vtipně napsané cestování stopem napříč Evropou.
Koupeno jako dárek, hodnoceno velmi dobře
velmi poutavá kniha, vtipná, hezké ilustrace, zajímavé informace o Evropě
zábavné čtení
Jednalo se o dárek na přání, takže kniha udělala radost
Na tuhle knížku jsem přišla díky samotnému Ziburovi. Byla jsem na jedné jeho přednášce, právě z evropských končin. Zaujal mě, jak mluví a jeho smysl pro humor. Tuhle knížku jsem zkrátka musela mít. A byla skvělá. U první části jsem se fakt hodně nasmála a u druhé půlky jsem se zase něco nového dozvěděla. navíc má knížka krásné ilustrace a obsahuje stránku či dvě vysvětlení nějakého problému.
Zibura opět nezklamal.Skvělé - vtipné, plné informací. Svět podle Zibury!
Zajímavá kniha, doporučuji.
Je to vtipné, kniha je plná obrázků, dá se dozvědět pár zajímavých faktů o jiných zemích, dostanete chuť na cestování, aby se člověk sám přesvědčil a našel mnohem víc zajímavosti než autor
Pokud nemáte co číst a zrovna vám padla do ruky tahle kniha tak se dá dozvědět něco o stopování a jen jedné cestě co si zvolil autor a popisuje ji. Přišlo mi že ta kniha je o ničem, kde autor popisuje svůj názor na lidi a na to co viděl, nebo jak se popíjel, o tom nerada čtu ani nemá smysl.
Určitě ne za 400 Kč kupovat a číst to.
příjemné odpočinkové čtení
čte se dobře
Koupena jako dárek
Dobře se čte.
Klasika od Zibury.
super čtení
zábavné, mám všechny jeho knihy, baví mne jeho postřehy a zážitky
Opet vynikajici jako vsechny predchozi dily. Kdo ocenil predesle knihy, tuto bude mit rad tez.