Recenze Prameny Vltavy - Petra Klabouchová (2021, pevná)

Recenze Prameny Vltavy - Petra Klabouchová (2021, pevná)

Hrůzný nález těla studentky vimperského gymnázia, které jako by ze svého nitra vyvrhly samy šumavské kopce, otřese obyvateli vesniček poblíž bývalého pohraničního pásma. Mrtvá dívka ustrojená do židovského mundúru se stává nejen tučným soustem pro bulvární novináře, ale především novou příležitostí pro stárnoucího policejního vyšetřovatele. Zatímco u něj se rodí naděje na nápravu pošramocené…

hanaha15. prosince 2023

Trochu depresivní

Dobrá literatura

Registrovaný uživatel20. července 2023

Reálný obraz toho, kdo přišel po 2. světové válce osidlovat vyprázdněnou Šumavu a celé pohraničí. Lidé bez vazeb a kořenů k tomuto regionu. Dodnes je to v celém pohraničí patrné.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Skvěle napsané ,výborně zpracovaná fakta na poutavé čtení

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Autorka kvalitou literárního stylu dosahuje úrovně horší kriminálky.Nedozvěděl jsem se nic nového,zajímavého z historie míst na Šumavě kam už mnoho let jezdím.

Lituji,že jsem za knihu utratil peníze

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Naprosto perfektně napsané! Dlouho jsem nic tak dobrého nečetl. Doporučuji všem, kdo mají rádi Šumavu a její tajemno.

Nejsou. Snad jen to, že nebude pokračování.

Kupte - přečtěte - nebudete litovat!

Registrovaný uživatel15. března 2022

z počátku dobré téma

kniha ztrácí tempo a občas se "opakuje"