Moc hezká relaxace. Jsem spokojená. Chtěla jsem si je koupit už dlouho a nelituji.

Prima omalovánky pro milovníky architektury, pražských staveb a detailů :-) Vhodné i pro vyučování zeměpisu - všechny památky jsou zachyceny mimořádně věrně, realisticky.
jednodušší vymalovávání vhodné pro seniory
Mnoho obázků s tématikou Prahy. Vždy jeden obrázek na jeden list. Každý obrázek má pod sebou popisek místa. Obrázky jsou jednoduché a chybí jim detaily. Pro začátečníky super, pro profíka asi nuda:-) Gramáž papíru je pod průměrem.
omalovánky spojené s naší historií
Baví ma vyfarbovanie obrázkov s pamiatkami a cestovať aspoň takto farbičkou po papieri, takže Praha je pre mňa jasnou voľbou.
Niektoré obrázky sú veľmi malé, s maličkým priestorom na vyfarbenie jednou farbou. Ja vyfarbujem klasickými farbičkami, čo niekedy ide ťažko pri takto maličkých políčkach.
Jen plusy :-)
Můžu jedině doporučit.