Recenze PragoMed ProfiChondro Original Forte

PragoMed ProfiChondro Original Forte je doplněk stravy určený k péči o klouby a páteř. Obsahuje směs aktivních látek, jako jsou glukosamin, chondroitin, MSM, kolageny a vitamin C. Tyto látky mají speciální význam pro podporu zdraví kloubů a kostí. Glukosamin a chondroitin jsou složky, které se přirozeně nachází v kloubní chrupavce a přispívají k její správné funkci.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

PragoMed ProfiChondro Original Forte je podle většiny recenzí účinný při zmírňování bolestí kloubů a zabraňuje zhoršování stavu. Někteří uživatelé však uvádějí potíže s polykáním velkých tablet a ojediněle se objevují alergické reakce nebo nevolnost. Doporučuje se konzultace s lékařem před užíváním.

• Pomáhá při bolestech kloubů
  • Zabraňuje zhoršování stavu kloubů
  • Rychle zabírá při potížích s koleny
  • Velké tablety způsobují potíže při polykání
  • U některých uživatelů vyvolává nevolnost a zvracení
  • Neúčinný na bolest kyčle

Ilo B4. června 2026

velké tablety

Bohužel mi tyto tablety nesedly. Po jejich užití se u mě opakovaně objevila nevolnost a zvracení, proto jsem je musela přestat užívat. Chápu, že každý reaguje jinak, ale moje zkušenost je negativní.

Halinahromiak 19572. června 2026

Tablety se nedaji spolknout,měla jsem na to elergickou reakci a to nemám žadné alergie na leky .Moje sestra začinala to uživat 2x a po každe na 2 nebo třeti den zvraci.Doporučil mi to lekař.Vyhozené penize a nemale .

martaslencova13. listopadu 2025

Bolest kolene je menší,ale je stala

Bolest kyčle pretrvava

Pravděpodobně chce tento doplněk stravy užívat déle,aby se bolesti nestupnovaly a nezhoršovaly.

stanek.zaluzie11. září 2025

teprve uvidíme

janasvec0131. srpna 2025

Skvělý na klouby. Rychle zabírá.

ivana.rihova200527. července 2025

Velké tablety. Špatně se polykají

krizovahana2126. června 2025

bolavé koleno, po konzultaci s lékařem užívám jak je třeba

produkt pomáhá

moravek20063. června 2025

Užívám dlouhodobě již min. 2 roky. Určité se stav nezhoršuje .

Doporučuji k užívání. Vzhledem k poškození kolen.kloubů a obezitě se stav nezhoršuje.

KonarikovaZ11. května 2025

Produkt jsem již užívala v dřívější době na doporučení lékaře.