Dámský parfém Recenze Prada Prada Amber W EDP

Recenze Prada Prada Amber W EDP

Dámská vůně Prada EdP je první exkluzivní vůní této luxusní módní značky, která nás obklopí mírně sladším, teplým akordem. Elegantní vůně Prada EdP ukazuje svoji tvář osvěžující nótou bergamotu, pomeranče, grapefruitu a mandarinky. Posléze jsme zahlceni intenzivní vůní mimózy, růže, pačuli a maliny se špetkou růžového pepře. Na závěr se můžeme těšit na labdanum, tonku, vanilku, pižmo a santál.

Ivet14. října 2025

Léty prověřená vůně.

Delší dobu nebyla skladem, navýšení ceny.

Používám 15 let, což mluví za vše.

Varianta 80 ml
Registrovaný uživatel7. září 2022

Odpovídá

Objednám znovu

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Nevím, někde jsem dostala vzorek, který mi voněl. Teď už je to jenom průměr.

Registrovaný uživatel2. května 2022

Tento produkt Prada používám již mnoho let.Ale vždy jsem si ho kupovala v zahraničí.Bohužel u nás nebyl k sehnání,proto jsem měla velkou radost,když jsem objevila Vaší nabídku tohoto parfému a jsem ráda,že za stejnou cenu si ho nyní mohu kupovat i u nás. Děkuji a určitě to nebyla ode mne poslední objednávka. Olga krmelová

Registrovaný uživatel29. března 2022

Úžasná vůně, mám už asi pátou

Oblíbený parfém a ve vašem obchodě za nejlepší cenu!

Registrovaný uživatel8. ledna 2022

neotřelá vůně

Varianta 80 ml
Registrovaný uživatel20. července 2021

Je to zvláštní, ale pěkná vůně. Mně tedy vyhovuje. Ale spíš bych řekla, že se hodí pro starší ročníky. Moc se mi líbí i tvar flakonu. Celkově zajímavá vůně.

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel12. dubna 2021

produkt mi doporučily moje dcery úžasná vůně, sladká ale ne přeslazená, příjemná, dlouho vydrží. používám tuto vůni téměř denně.

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Nádherná vůně kterou mám již vyzkoušenou dávno a čekala jsem až bude k mání. Chyběla mi i jako doplněk, jako šperk. A cítím se s ní být ucelená jako osobnost. Dodává mi potřebnou sebedůvěru. Nejen jako ženě, ale i jakožto obchodnici

je návyková

Jednička a Nekonečno HVĚZDIČEK

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel13. listopadu 2020

Hezka vune, dlouha vydrz.