Recenze Prabos Fox GTX S10453-013

Turistické boty Fox GTX od značky Prabos jsou dokonalou kombinací praktičnosti a klasické elegance trekových bot, oblíbené jsou však i mezi myslivci. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní hovězinové lícové usně, která byla navíc podrobena procesu hydrofobizace a voskování. Boty jsou navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější při používání. Proto je zadní část boty vybavena pryžovým páskem v oblasti…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Boty Prabos Fox GTX S10453-013 jsou chváleny za kvalitní materiál, nepromokavost a pevnou podrážku, která zajišťuje bezpečnost. Někteří uživatelé však zmiňují nepohodlí způsobené tvrdou podrážkou a plastovou patičkou, což může vést k bolesti paty. Velikostní tabulka se u některých variant neshoduje s reálnou velikostí. Celkově boty vyhovují pro běžné nošení, ale při delší chůzi na tvrdém podkladu je třeba zvážit individuální komfort.

• Kvalitní materiál a zpracování
  • Nepromokavost
  • Pevná a bezpečná podrážka
  • Pohodlí při běžném nošení
  • Gore-tex membrána
  • Tvrdá podrážka způsobující bolest paty
  • Plastová patička způsobující nepohodlí
  • Vnitřní vložka je tvrdší
  • Velikost neodpovídá tabulce

Petr Novy 19756. prosince 2023

Plastová patička na zadní straně boty je tvrdá a neohebná. Extrémně z bot bolí paty při běžné chůzi natož při chůzi do kopce. Boty zadělávají problém na ostruhu.

Jarolím Jan19. března 2023

Super kvalita. Jen vnitřní základní vložka je trochu tvrdší, což jsem nečekal, ale nedělá mě to problém. Navíc se silnými ponožkami je to mnohem lepší. Velikost seděla v pořádku. Mám boty necelý týden a zatím mají "najeto" asi 70km. Tož vše ostatní ukáže až čas. :)

Zatím žádné nejsou a myslím, že není moc šancí, kde by se vyskytnout mohly. :D

Registrovaný uživatel24. února 2023

pohodlí, kvalita, nepromokavost

boty jsem si koupil opakovaně, protože jsem byl velmi spokojen. Používám denně za každého počasí a nemohu říci nic špatného

Varianta 47
Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Gore - tex, pevná bota, dobře sedí.

Asi si koupím gelovou vložku místo té původní.

Odchodil jsem s botami 1 hon a několik každodenních procházek se psy a jsem nadšen, boty zatím plní svou funkci na maximum.

Varianta 41
Registrovaný uživatel15. října 2022

Cena Podrážka Kvalitní materiál

Celkově kvalitní boty, tichá a bezpečná podrážka

Varianta 44
Registrovaný uživatel24. května 2021

Kvalitní obuv

Podle tabulky neodpovídá velikost

Varianta 39
Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Kvalitní silná kůže, nepromokavé.

Opravdu tvrdá podrážka. po delší chůzi na tvrdém podkladu mě bolely paty.

Varianta 42