Zatím nejlepší dynamo baterka co jsem kdy měl i viděl. Velice pěkné profesionalni zpracování, vše funguje tak jak má.
Produkt mám pár dní tak zatím žádné zápory.

Produkt mám pár dní tak zatím žádné zápory.
spokojnosť
Odolny dizajn, na pohlad kvalitne spracovanie
Baterka jasne a dobre svieti
Dynamo funguje a dobija
Pouzitelna pre nudzovy rezim pri vypadku elektriny
V podstate sa nejedna o powerbanku
Dobijat zariadenia sa da, len ked sa toci klukou
Za tu cenu dobre
- robustní provedení
- voděodolný - ponechán přes noc na prudkém dešti
- jako dobíjecí svítilna funguje - naprosto vybitá svítilna po 3 minutách točení kličkou vydrží svítit minimálně 25 minut na úspornější režim
- nenabíjí externě - extrení nabíjení mobilu - Samsung, při stavu baterie 23% . ani po 3 minutách točení s max. úsilím se baterie nezvedla byť o 1%
- déle než tři minuty nedokážu točit s max. intenzitou a točit 10-15 minut jsem fakt nezkoušel
jako dobíjecí svítilna s dynamem OK, pokud chcete dobíjet mobil, tak nepoužitelné
Nepotřebuje vnější zdroj a může dobíjet i mobil, což je v dnešní době pro některé lidi (manželka) přímo nedocenitelné.
Masívna, robustná baterka, veľmi kvalitné vyhotovenie, vynikajúca svietivosť a
výborná výdrž batérie - skúšané pri bežnom používaní.
Doporučujem každému.
kvalitna lampa, dokazete nabit z externeho zdroja, aj tocenim klukou vstavanym dynamom, ktorym mozno dobit aj telefon
velmi pomale nabijanie mobilu, v popise sice je napisane, ze nudzove nabijanie telefonu, ale ocakaval som trosku rychlejsie nabijanie
kvalitní výrobek, skvělá svítivost a možnost nabití mobilu
všem doporučuji
svetelny vykon
jednoduche ovladanie
mechanicka odolnost
moznost dobitia dynamom
moznost dobitia externych zariadeni dynamom
chyba mi v zostave redukcia na miniUSB (mikroUSB tam je)
S nakupom som zatial velmi spokojny a ked zozeniem tu miniUSB-redukciu a dokazem cez nu nudzovo dobijat externe zariadenie (cca 200 mW vykonu), tak to bude uplne super.
Vynikajúca vec a netreba kupovať batérie.
Odporúčam každému
Je bytelna, 3 stupne sviceni, druhy stupen sviti opravdu dost silne, ale rucnim dynamem byste ukroutili, nez byste z baterky dostali aspon 5 minut nejsilnejsiho svetla. Nastesti se da nabit pres usb a pak vydrzi svitit hodiny. Zkousel jsem vodotesnost v sudu na destovku a vse ok. Rovnez nabijeni tepefonu taky v pohode. Celkove jsem s toutu svitilnou maximalne spokojen a doporucuji vsem lesakum a dobrodruhum. Za ty penize dostanete dost kvalitni a bytelny vyrobek.
Skvely produkt, doporucuji