Recenze Powermat PM-PDS-3000

Powermat PM-PDS-3000 je kalové čerpadlo ideální pro domácnosti anebo pro farmy na čerpání odpadní vody ITP. Má litinové pouzdro. Poslouží i pro čerpání septiků. Pro dodatečnou tepelnou ochranu je motor umístěn v olejem naplněné komoře.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Powermat PM-PDS-3000 je čerpadlo s dobrým výkonem pro běžné čerpání vody a jemného písku, ale má omezení při práci s hustým dnem a namotanými vlasy. Uživatelé oceňují jeho výkon a cenu, ale někteří zmiňují problémy s výdrží a nutnost dokoupit drtič. Pro většinu čerpacích úloh je vhodný, ale pro náročnější podmínky je třeba zvážit výkonnější model.

• Dobrý výkon při čerpání vody
  • Funguje bezvadně i v hloubce
  • Příznivá cena vzhledem k výkonu
  • Zvládá čerpání do výšky a délky
  • Vynikající pro čerpání vody s jemným pískem
  • Motor čerpadla vyhazoval proudovou ochranu
  • Chybí drtič, nutno dokoupit
  • Nezvládá husté dno a namotané vlasy
  • Dlouho nevydrží

leomrna10. ledna 2025

Dlouho nevydrží.

karel.danek5. ledna 2025

Příznivá cena, dobrý výkon.

V porovnání s předchozím čerpadlem nesrovnatelně lepší, ale ne absolutně . Používám na čerpání jímky, husté dno čerpadlo nezvládlo, ani si neporadilo s namotanými vlasy, musel jsem koš od namotaných vlasů vyčistit.. V mém případě čerpací výška asi 8 m a hadice 1" o délce 24 m se spojkou (tato spojka zužuje průtočný profil hadice) jsem měl zvolit ještě výkonnější čerpadlo a tlustější hadici pro čerpání žumpy. Pro čerpání vody i s jemným pískem vynikající.

jkupka17517. prosince 2024

Už pracuje

Alena30. listopadu 2024

funguje bezvadně i v hloubce 6m

lenabass10. dubna 2024

Na čerpadlu mám nasazenu 1" hadici a na odčerpaní septiku (čerpání do výšky cca 3m a délky 20 m) bohatě stačí.

sopar23. února 2024

Velký výkon

není namontovaný drtič, nutno za 170,- Kč. dokoupit a namontovat.

S produktem jsem spokojen a doporučuji.

kriakova14. února 2024

Jestě nepoužito.