Veškerá elektronika se stává stále chytřejší. Například telefony toho v dnešní době umí tolik, že vyjmenovat všechny funkce naráz není v podstatě možné. Podobná evoluce není v případě našich domácností zdaleka tak výrazná, přesto se již pomalu dá hovořit o domácnosti s přídomkem chytrá. Do ní spadá i zajímavá zásuvka s dálkovým ovladačem, na kterou se dnes podíváme.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze PowerCube Extended USB
PowerCube Extended USB nabízí praktické řešení pro rozšíření zásuvek a USB portů, ale má konstrukční nedostatky. Uživatelé oceňují jeho funkčnost a design, avšak někteří zmiňují obtížné zasouvání zařízení a vyšší cenu. Pro běžné použití je vhodný, ale vyžaduje opatrné zacházení s kabelem.
Funkční a jednoduché použití
Obsahuje 4 zásuvky a 2 USB porty
Designové provedení
Splňuje očekávání
Jedna zásuvka je obtížně použitelná
Kabel je z výroby pokroucený a špatně se narovnává
Zařízení se do zásuvek zasouvají s větší silou
Vyšší cena
Zásuvky PowerCube jsem tu už zmiňoval. Zaujaly nejenom mě. A konečně se mi povedlo dostat jednu domů. Jde konkrétně o model PowerCube Extended USB. Jak z anglického názvu vyplývá, jde o typ, který má prodlužovací šňůru a pochopitelně na něm nechybí ani USB konektory.
Více naHodnocení: 80%
těžce se hledá uplatnění při zapojení s přívodním kabelem
s přívodním kabelem je už jedno jestli jsou vývody v kostce nebo v řadě.
Bez kabelu to smysl má.
Splnil očekávání, využívám jak normální zástrčky, tak USB - za mě super :-)
jednoduché, fukční
drahé
Svělé
Jedná zásuvka je k nepoužiti.
4x zasuvka
2xUSB
design
kabal je v baleni pokrouceny a je problem ho nějak slušně narovnat
pro připojeni zařízení do zásuvky (na kostce) musíte vyvinout poměrně velkou sílu
celkově OK, ale za ty peníze už bych nekoupil