Prodlužovací kabel Recenze PowerCube Extended USB

Recenze PowerCube Extended USB

PowerCube Extended USB je praktická a moderní zásuvka v podobě kostky s možností zapojení až 4 přístrojů. Disponuje napájecím kabelem s klasickou délkou 1,5m a také dvěma USB konektory pro nabíjení nejrůznějších zařízení s USB portem.Tuto zásuvku lze libovolně kombinovat s dalšími verzemi ORIGINAL a ORIGINAL USB. Značka PowerCube je vítězem ankety Red Dot Design Award 2014. Vhodné pro běžné…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Veškerá elektronika se stává stále chytřejší. Například telefony toho v dnešní době umí tolik, že vyjmenovat všechny funkce naráz není v podstatě možné. Podobná evoluce není v případě našich domácností zdaleka tak výrazná, přesto se již pomalu dá hovořit o domácnosti s přídomkem chytrá. Do ní spadá i zajímavá zásuvka s dálkovým ovladačem, na kterou se dnes podíváme.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Zásuvky PowerCube jsem tu už zmiňoval. Zaujaly nejenom mě. A konečně se mi povedlo dostat jednu domů. Jde konkrétně o model PowerCube Extended USB. Jak z anglického názvu vyplývá, jde o typ, který má prodlužovací šňůru a pochopitelně na něm nechybí ani USB konektory.

Více na
Registrovaný uživatel29. dubna 2022

těžce se hledá uplatnění při zapojení s přívodním kabelem

s přívodním kabelem je už jedno jestli jsou vývody v kostce nebo v řadě. Bez kabelu to smysl má.

Varianta 1,5 m modrý
Registrovaný uživatel22. května 2021

Splnil očekávání, využívám jak normální zástrčky, tak USB - za mě super :-)

Varianta 1,5 m modrý
Registrovaný uživatel12. října 2020

jednoduché, fukční

drahé

Varianta 1,5 m červená
Registrovaný uživatel10. března 2020

Svělé

Jedná zásuvka je k nepoužiti.

Varianta 1,5 m zelená
Registrovaný uživatel19. září 2019

4x zasuvka 2xUSB design

kabal je v baleni pokrouceny a je problem ho nějak slušně narovnat pro připojeni zařízení do zásuvky (na kostce) musíte vyvinout poměrně velkou sílu

celkově OK, ale za ty peníze už bych nekoupil

Varianta 1,5 m červená