Recenze Power System Ariana Flex Loop PS-4063 3 grey

Recenze Power System Ariana Flex Loop PS-4063 3 grey

Posilovací Guma Flex Loop PS-4063 blue Gumičky na cvičení Flex Loop Cvičební guma Flex Loop se hodí pro rehabilitační cvičení i kondiční trénink .Jedná se vesměs o jednoduché a finančně nenáročné cvičební pomůcky sloužící pro rehabilitaci, zpevnění a posilování různých svalových partií. Můžete je používat při běžném cvičení nebo strečinku. Cvičební nebo také posilovací guma má mnohostranné…

Annie.kapucianova5. května 2025

Dobře drží na stehnech, oproti jiným gumičkám má dostatečný odpor

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Vypadá solidně. Myslím, že dlouho vydrží.

Na některé cviky je odpor dost silný, ale to je můj osobní problém.

S výrobkem jsem spokojena.

Registrovaný uživatel30. června 2021

Brutální odpor Na posilování zadku super

Tendence k zašpinění, ale to je normální

Splnilo očekávání, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel14. června 2021

Kvalitní guma, nezapáchá, neroluje se.

Mohla by mít ještě větší odpor

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Ten odpor je výjimečný, oproti textilním lze více natáhnout, takže rozsah pohybu je ideální pro cvičení hýždí.

Je to už má třetí. Cca po 3 měsících vždy praskne, ale bohužel textilní gumy se této nevyrovnají, takže kupuji pravidelně.

Krom životnosti, jsem na lepší nenarazila. Odpor je větší než u textilních pomůcek, co slibují odpor 30kg.

Registrovaný uživatel7. března 2021

Gumička je kvalitní, příjemný materiál, skvěle odolný odpor :-) a za normální cenu :-)