Vynikající album. Hapka + Horáček + Hegerová nemůže špatně dopadnout. Mám všechny LP z (Film na DVD) dvojce Hapka/Horáček a nemůžu si stěžovat. Vynikající. Roháč.
![Recenze Potměšilý host - Hana Hegerová [LP] Česká hudba Recenze Potměšilý host - Hana Hegerová [LP]](https://d25-a.sdn.cz/d_25/c_img_gZ_c/7DpBMbB.jpeg?fl=res%2C350%2C350%2C1%2Cfff%7Cwebp%2C80)
Jedno z nejlepších alb osmdesátých let. Patří již dlouhé roky k mým velmi oblíbeným. Bezvadný zvuk a obal lepší než u původního vydání.
Pohodová muzika - hezky se to poslouchá.
Jedno z nejlepších alb Hany Hegerové.
Nadčasová hudba
Velmi pěkná Lp deska , ten kdo má rád texty Michala Horáčka hudbu Petra Hapky hlas skvělé zpěvačky paní Hany Hegerové se jistě najde a neprohloupí si zakoupit tento tytul jak na LP či CD. Všem vřele doporučuji.