I do not understand this language, but would like to say that your product is of very good quality

Robustní mlýnek pro mletí masa. Připravili jsme si asi 1 kg vepřového plecka, nakrájeného na kousky a šlo to jako po másle. Maso bylo jemně umleté, ale přitom nerozmělněné. Při upevnění ke stolu se mlýnek nekývá, drží pevně. Velice dobře se poté umývá pod tekoucí vodou, pomocí úzké štětky se dostaneme do všech koutů.
S mlýnkem jsme velice spokojeni.
Česká kvalita, není co dodat....
Vim na co ho chci
Mele.
Mele spolehlivě. Je pevný , kovový. Používám pouze občas , zatím 3x , melu maso na sekanou ....
Je poměrně těžký, což je dáno materiálem.
Proto dávat pozor, aby se při manipulaci s ním nic nerozbilo.
Je spolehlivý, vydrží.
Velmi dobrá kvalita zpracování.
i dontspped the language and this page doesnt give me an option to change it.
but the meat grinder itself was quite good, and easy to use. ok now i will try the highlighted button for sending it but no guarantees
- značka Porkert, klasika
- bytelná konstrukce ze solidního materiálu
- český výrobek
- klasický design
- uložení šneku je z umělé hmoty - snad vydrží
- vyšší cena (ale to je můj subjektivní názor)
Hned jsem ho vyzkoušel na škvarkách a funguje výborně. Skvělý výrobek.
Výborný pracant
Bolej ruce
Macht was es soll ! Eine gute Qualität ! Wuerde ich wiederkaufen !
Es war eine richtige Entscheidung diesen Fleischwolf zu kaufen!
Braucht kein Strom :)
Vyšší cena, ale stojí za to.
Funguje velmi dobře
Poctivé zpracování
Zboží velmi dobré
Zdlouhavě si naklikáte veškeré příslušenství
Kvalitní výrobek :-)
Masivní konstrukce,která má trvanlivost.
Byl to dárek :-)
Kvalita
Kvalita
Zpracování
Velmi kvalitní výrobek, vydrží vám na věky.
perfektní,bitelný český výrobek a hlavně nepouští vazelinu do masa jak eletrické strojky,všichni řezníci co děljí domácí zabíjačky používají tyto litinové mašinky
Hned po prvním použití se po umytí objevuje na noži a na řezné desce drobná rez.
zakoupen v r.1953, za 38 Kčs . ,stále VÝBORNĚ slouží !