Kocourovi se líbí,rychlé dodání

Hračka pro kočky ryba 30 cm oranžová je pro většinu koček atraktivní a podporuje jejich hravost. Výhodou je dobíjení přes USB, které eliminuje potřebu baterií. Někteří majitelé však zmiňují, že jejich kočky se hračky bojí nebo si jí nevšímají, a ojediněle se objevují nefunkční kusy. Celkově je hračka vhodná pro kočky, které si s ní chtějí hrát a nevyžadují neustálý pohyb.
Kocourovi se líbí,rychlé dodání
Nefunguje
Připadal nám skvělý,pro naše dva malé kočičáky. A taky,že jo. Je to skvělá hračka. Naši kocourci,si s ní krásně vyhrají.Rybka se při doteku hýbá,a to je to pravé pro naše malé lovce. jsou štastni,když ji uloví a mužou ji kousat. Rybu používáme pořad.Každý den,několikrát za den.
Hračka se mi moc líbila, funguje perfektně...
Bohužel, můj kocour na ní jen vytřeštěně zírá a utíká před ní!
Kocour si s ní vyhraje. Líbí se mi, že ryba se nehýbe pořád. Tím se tak rychle neomrzi.
Vybrala jsem tento produkt pro naše osmiměsíční kotě. Zajímalo mě, zda si s ním bude hrát. A jsem nadšená, jak se ryby náš kocourech ujal. Rybu zatáhne do pelíšku, do domečku, neustále jí nosí v tlamě sem a tam. Pěkně si s ní vyhraje. Hledá jí i když se nabíjí :).
TOP produkt
??? nebylo možné zjistit.
Hračka nefunguje. Vrátil jsem v rámci reklamace.
Zajímavá hračka pro kočky. :-)
Jedna se s ni prala, druha se jen lísala.. :-D
Super hračka. :-)
Z hračkou jsem já i kočka spokojená. Vyhraje si sní.
je to pěkná hračka
málo se pohybuje a moje kočky si jí nevšímají a nemám tsm ten pytlík se šantou
Kočičky se toho pohybu bojí
Odpovídá velikost a barva
Funkce je nedostatečná .
Další bych nakoupila .
Perfektní všechny 3 kočky v rodině si hrají
Super hračka
vanoční darek tak nevím
myslím,že dobrá hračka
Rybička je dobíjecí, takže nebudu muset stále dokupovat baterie.
Rybička splnila mé představy, odzkoušeno, kočička dostane k vánocům...jistě bude nadšená.
dobrá hračka
je pro kočky atraktivní, kvalitní , dá se nabíjet , je přiložena nabíječka, což ji bezvadné. kočky si ho užívají pořád
celková velkaspokojenost, všemmohu doporučit
Vtipná hračka, nevyžaduje baterie (dobíjení přes USB).