Čerpadlo Recenze Ponorné kalové čerpadlo J14 Uniqua Cesspit

Recenze Ponorné kalové čerpadlo J14 Uniqua Cesspit

Profesionální ponorné kalové čerpadlo robustní konstrukce pro přečerpávání a odčerpávání vody, kalů a fekálií.Díky důmyslné konstrukci a použití nejlepších materiálů se jedná o nejkvalitnější výrobek na tuzemském trhu. Speciálně dimenzovaná spirální skříň s oběžným kolem typu VORTEX a nerezovým řezacím nožem dovoluje čerpání silně znečištěné vody, kalů, fekálií s velikosti pevných částic do 20mm.…

4 recenze

Registrovaný uživatel20. června 2022

Nemá plovák, takže práce s ním je jednoduchá. Kvalitní zpracování materiálu, síla čerpadla, rozměry (je úzké, takže se vleze i do menších otvorů). Jen prodejce by mohl na stránkách uvést, že je potřeba objednat i šroubení, na které se připevňuje hadice a u čerpadla ho třeba rovnou i nabídnout k zakoupení. Jelikož jsem si to neuvědomila, tak jsem byla zaskočena. Naštěstí jsem měla doma ze starého čerpadla.

váha, ale vzhledem k použitému materiálu, který má velkou životnost (litina)to vlastně není ani zápor :-)

Velmi kvalitní výrobek, splnil očekávání. Výborný poměr kvality a ceny.

Petr Svoboda15. května 2022

Mám ho už cca 5 let a používám ho často. Šlape jak hodinky

Registrovaný uživatel15. února 2022

Dobrý výkon, vynikajúce čerpadlo na žumpy, kaly aj vodu.