Křeslo Recenze Polohovací TV křeslo Velora šedé

Recenze Polohovací TV křeslo Velora šedé

Polohovací TV křeslo Velora je navrženo pro maximální pohodlí a moderní estetiku. Jeho elegantní šedá barva se snadno začlení do různých interiérů, ať už preferujete minimalistický styl nebo bohatší dekorace. Křeslo je vybaveno funkcí polohování, což umožňuje nastavit si ideální polohu pro sledování televize, čtení nebo relaxaci. Konstrukce křesla je vyrobena z kvalitních materiálů, které…

Victoria.Buresova4. října 2025

Křeslo je skvělé, předčilo mé očekávání. Je velmi lehké, takže do 4 patra bez výtahu jsem si ho vynesla sama. Samozřejmě že se skládá ze dvou dílů, ale montáž je velmi jednoduchá. Nejsou potřeba žádné šroubováky nebo montážní klíče. Opravdu jednoduše bez použití velké síly sestavíte hravě sami. Materiál křesla velmi příjemný. Do našeho pokoje se nejen provedením ale i barevně krásně hodí.

Pokud chcete pohodlí u televize nebo jen tak odpočívat toto křeslo 100% doporučuji.

balcarkova.marie2. října 2025

Pohodlné televizní křeslo.

Všechno vpořádku.

Registrovaný uživatel25. července 2025

Jednoduchá montáž pohodlné sezení

Registrovaný uživatel24. července 2025

Pohodlné, prostorné, nastavení podnožky zvlášť.

slintakova.pavla23. dubna 2025

Špatně se rozkládá. Jde to těžko . Myslela jsem,že bude pohodlnější.

oldrich-t25. března 2025

Pohodlné křeslo