Vana Recenze Polimat Vovo

Recenze Polimat Vovo

Akrylátová obdélníková vana Vovo je určena pro starší osoby a osoby s tělesným postižením. Díky pohodlným a vodotěsným dvířkům je vstup a výstup z vany mnohem jednodušší. Vana je vyrobena z vysoce kvalitního akrylátu, který je charakterizován vysokou odolností proti poškrábání, zbarvení, mechanickým poškozením a je velmi snadné ho udržet čistým. Elegantní skleněná vstupní dvířka s vnitřním…
Porovnat ceny 31 730 Kč

2 recenze

Eva3. srpna 2025

Myslím, že super. Vyzkoušela jsem zatím jen 2X, protože konečná instalace proběhla včera. Hluboká je dostatečně. S čištěním jsem neměla problém. Povrch je hladký.

Doporučuji každému kdo má problém s pohybem. Jako další velmi důležitou záležitost uvádím, že manžel nechtěl sprchový kout, protože mu vyhovuje vana a já raději sprchu. Tohle je kompromis naprosto úžasný a užitečná vychytávka. Jsem moc ráda, že jsem to na internetu našla a jsme obá spokojeni.

Varianta 140 cm