Recenze Polar H10 černý

Hrudní pás POLAR H10 je snímač tepové frekvence s integrovanou pamětí. Umožňuje uložit údaje o tepové frekvenci z 1 tréninku a následně je přenést do aplikace Polar BEAT. Inovovaný popruh PRO STRAP je komfortnější na nošení a díky silikonovým bodům lépe drží na těle sportovce a nesklouzává. Pokud jde o přesnost měření, kompatibilitu a konektivitu, je snímač tepové frekvence Polar H10 tou…

john.premysl19. března 2025

Chvíli fungoval.

Přestože je to XXL, na mužský hrudník se musí dost napnout. Trochu ze začátku škrtil. Po krátkém užívání začal pás měřit chvílemi nesmyslně nízké hodnoty = po dvou měsících jsem ho zahodil. Doslova.

Další nekoupím.

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Super zařízení, které používám na enduro, běh a plavání. Výběr sportů je neuveřitelný

Jediná drobná zápora je, že v appce na telefonu je potřeba pokaždé zvolit ukládání tréninku do snímače, pokud u sebe nechcete telefon. Lepší by bylo si tohle nastavení zapamatovat.

Registrovaný uživatel24. října 2022

Komunikuje s chytrým telefonem

objednal jsem špatnou velikost pásu moje chyba pás se povedl nastavit

Po upravení pásu vše Ok

Varianta XS - S
Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Technologie přenosu bluetooth a ANT+. Vodotěsnost. Přesnost měření.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

- Dobře přilne na tělo - Vydává tichý zvuk, takže vím, že funguje

Registrovaný uživatel8. prosince 2020

funkční, spolehlivý, používám cca 1,5 roku zhruba 3x týdně

Při běhání funguje ve fakt hodně vlhkém prostředí, pot se dá z trika lehce ždímat. Vyzkoušeno i v hustém dešti po dobu cca 2 hodin. Mám k němu poslední model pásu a naprosto v pohodě, pás neklouže, prakticky o něm nevím. Používám jej asi 1,5 roku, zhruba 3x týdně, cca po roce výměna baterie. Upgrade firmware přes mobil bez problémů. Běžně spárovaný se sporttesterem Polar M430, vyzkoušeno i s mobilní aplikací PolarBeat (bez problémů).