Nekomentuji audio verzi ale tištěnou knížku. Nádherné pohádky a děti mnoha
generací nadšené, mašinky žijí.. a co teprve černokněžník Zababa!
Doporučuji rozhodně !!!

Nekomentuji audio verzi ale tištěnou knížku. Nádherné pohádky a děti mnoha
generací nadšené, mašinky žijí.. a co teprve černokněžník Zababa!
Doporučuji rozhodně !!!
Pohádky pro předškoláky, líbí se i holčičkám.
Krásně zpracované. Vhodné pro menší děti.
Krásné pohádky pro menší děti s původními ilustracemi K.Lhotáka.
Knížka by si zasloužila o něco větší formát a větší obrázky, které byly ve starších vydáních.
Knížka, na kterou rády vzpomínají děti i v pokročilejším věku a dokonce i důchodci (můj případ).
Zaklínadlo "Mašinka, výhybka, hradlo, most, prosím tebe o milost, pusť mě k panu Zababovi" se mi vždy vybaví, když jsem na nádraží.
Manžel četl knihu dětem na pokračování, když byly malé.
Protože syn má vnuka, koupila jsem mu knihu k ,,Ježíšku,, , aby mu mohl z jeho oblíbené knížky z dětství číst.
Hanka
Napsala jsem v kladech.
Teď je mi 80 let, dostal jsem ji "od Ježíška"někdy ve druhé třídě a byl jsem nadšen. Letos ji dostane nejmladší vnuk - byly mu sice teprve 3 roky, ale už teď je do vlaků, mašin a všeho co jezdí blázen větší než jsem byl já. Už se těším, jak si spolu budeme číst "o mašinkách" a Zababovi !
Méně jasné obrázky - jak pamatuji, v tehdejší knížce byly černé a výraznější. Ale obrázky pana Lhotáka patří do zlatého fondu našeho umění v každé podobě.
Zdravím - V. David