Pohádka Recenze Pohádky na dobrou noc Disney Egmont [CZ] (2020, pevná)

Recenze Pohádky na dobrou noc Disney Egmont [CZ] (2020, pevná)

S Disneyho hrdiny vyrůstá už několikátá generace. Milované pohádky na dobrou noc se nyní opět vracejí, aby na cestě do říše snů doprovodily ty nejmenší děti a jejich rodičům připomněly dětství. Pohádky a hravé básničky doprovázené půvabnými ilustracemi zvou do kouzelného světa Mickeyho, Minnie a jejich přátel z časů, kdy byli malými, roztomilými batolaty.

Registrovaný uživatel16. února 2022

Kratší pohádky, proložené básničkami, vhodné i pro menší děti, krásně ilustrovaná a barevná. Dobře se čte, souvětí nejsou moc dlouhá, vše dává smysl a jde přes jazyk.

Tuto knihu jsem dostala jako malá, čtu z ní i dceři a teď ji dostal i synovec, pohádky od Egmontu mám ráda všechny, lakají barevností, krásně se čte, kratší pohádky jsou vhodné pro menší děti.

Registrovaný uživatel10. července 2021

pro vnučku,má ráda tento typ pohádek.

bez námitek

Registrovaný uživatel12. listopadu 2020

líbl se mi jako dárek pro děti

Registrovaný uživatel24. srpna 2020

Vnučce se kniha zalíbila u kamarátky, přála s ji také. Hezké ilustrace, známé postavičky. Večerní čtení.

Hezká kniha, oblíbená dětmi.

Iwysek21. července 2020

Stejná jako původní

dagmar.janeckova3. července 2020

Nádherné ilustrace, milé příběhy

Doporučuji, krásná knížka pro děti