Dobrá zkušenost už z dřívějška. Do kopců výborné pneu.
Není moc na dálky, ale i to se dá.

Dobrá zkušenost už z dřívějška. Do kopců výborné pneu.
Není moc na dálky, ale i to se dá.
Je to dobrá pneu na sněhu i na blátě.Používám je na různých autech již mnoho let.
Za ty peníze určitě nezklame.
Moje prekvapeni na snehu a ledu. To jak se guma chova na snehu a ledu jsem necekal.Nekouzou drzi. Pokud to teda neprezenete. Kdo ohrnuje nos nad protektoren Vranik, tak at je vyzkousi.
Hlucnost. Jsou hlucnejsi.
Ufidime jak se budou chovat pristi rok. Ale letos prvne to je pro me prekvapeni. Mel jsem drive Dunlop, pak Goodyear a chovani tehle gum jsem necekal.
Záběr na blatě.
Dobrá zkušenost s předchozí sadou na bývalém autu, vyjelo to úplně všechno, čistý led do kopce a ani nehráblo.
Vydržely dlouho, více než 5 zim.
Nízká cena, i kdyby se měly za 2 zimy vyhodit, pořád se vyplatí.
Ani nebyl problém je vyvážit.
Hučí, strašný kravál... až se trochu ojedou, vím, že to přejde, ale nové děs běs.
Zdají se mi méně kvalitní než předchozí sada... i na doprovodné fotce je vidět, že v některých částech jsou lamelky slité dohromady.
Spotřeba se okamžitě zvedla minimálně o 0,5 l LPG.
Řízení je znatelně méně přesné.
Už se těším na sníh, až začnou fungovat v podmínkách, pro které jsou určené a budu jim moci odpustit všechny nedostatky.
Výborná přilnavost na ledu, hluboký vzorek.
Na ledu bezkonkurenční
Hodně hučí