Recenze Pneu Vraník Green Diamond 205/55 R16 HPL 4 91 T zimní protektor

Protektorovaná pneumatika Vraník pro osobní vozy s dezénem HPL 4 určená pro zimní provoz se vyznačuje vynikajícím záběrem zejména na sněhu a sněhové břečce. Bohatě lamelovaný moderní dezén protektoru HPL 4 zaručuje vynikající jízdní vlastnosti.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Vyjedou všechno... Drží na ledu... Nekompromisní gumy... Děláte něco dobrého pro planetu ;-)

Na holém asfaltu trochu hlučnější... (s tím se počítá, dáno traktor dezénem) Lepší hlučně jet, než tiše stát. Hůř se vyvažují... Musím poslouchat kecy omezenců ve stylu "protektory fuj" "nová je lepší". Dám krk za to, že není...

Vraník bere. Pokud se povznesete nad reklamní a jiné kecy omezenců, tak získáte špičkové gumy za velmi krásnou cenu.

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Ještě se nenašlo místo, kam bych nevyjel Rozumná cena

Vyšší hlučnost na asfaltu

Myslím, že tyto pneu se nemají co stydět ani oproti ostatním hráčům na trhu, kteří stojí dvojnásobek. Průjezdnost s nimi je neskutečná, cena rozumná, jediné co, počítejte s vyšší hlučností.

Registrovaný uživatel1. prosince 2020

Ve sněhu, v břečkách a na ledu nemá konkurenci. Záběr je neuvěřitelný. Nedá se srovnávat s žádnou zimní pneumatikou. Tahle pneu je úplně jinde. S nimy jsem nikdy nezapadl a nikdy nepotřeboval řetězy. Vyjede úplně vše.

Je o dost hlučnější, přeci jen vzorek je snad 2 x větší než u nové zimní pneu. Takže při jízdě to zní jak ventilátor přidělaný na kolech.

Ještě tím, že je vzorek pneu tak vysoký, tak se celé auto z komfortní, ale zároveň v zatáčkách trošku víc pohupuje. Na nerovném terénu nebo vrstvě sněhu a ve vyjetých kolejích je to příjemnější. Na čistým asfaltu už tolik ne, chce si to zvyknout na jiné chování vozu, které je více citlivé na plyn a prudkou změnu směru jizdy.

Registrovaný uživatel30. října 2020

Používám na čtyřkolce Yeti, v terénu , hlavně blátivém jsem měl obrovské problémy hlavně při jízdě na šikmých blativych svazích. Na klasických zimních pneumatikách mně to neustále táhlo do boku. S Vranikem, díky ostré hraně jsem nad tímto nepříjemným faktorem zvítězil a to nemusím říkat o jízdě do prudkého blativeho kopce, auto jede pořád, uvidíme jak dlouho vydrží dezén, ale za mně dobrý.

Na silnici trochu hlučné, ale zvyknete si, ještě jsem nezkoušel na omrzaku, ale věřím že kamínky obsažené v dezénu budou fungovat

Velmi spokojen