fungují
výborně fungují
účinné kapky, používám na desinfekci úst , nenašla jsem nic srovnatelné
Je přírodní
chuť
pomáhá
Příroda je prostě nejlepší vřele doporučuji i užívání na lačno.
kvalitní
Pomáha na vředy,opary a vyplachy .
nepostradatelný všestranný pomocník
Jistota že je propolis správně vyčištěný, mnohostranné použití na bebínka, ústa i žaludek.
Všeho moc škodí.
Příroda je nejlepší.
Pomohl mi se přenést přes nedostatek zubařů...léčí ústní záněty i běžné bolesti zubů naprosto zázračně.Nejsem na včelí produkty alergická, takže používám denně na výplach a jsem VELMI SPOKOJENÁ.
propolis kapky používám i vnitřně, 5-7 kapek na noc. Pomáhá mi to při problémech s trávením.
spay používám jako prevenci před corona virem, před vstupem mezi více lidí spolu s proplisovou mastí
zázračně hojí dásně i jiné ranky na pokožce
ředěný s vodou je vynikající kloktadlo při angíně
vynikající přírodní dezinfekce a antibiotikum
Rychle působí.
Propolis je skvělý na záněty dásní, afty i jako desinfekce. Používáme ho již několik let a jsme s ním spokojeni
Propolis kapky používáme celá rodina .Je to výborný pomocník při bolestech v krku, stačí nakapat do vody a vykloktat, při štípnutí hmyzem, při popálení nebo říznutí nožem ,okamžitě potřeme neředěným propolisem. Nic jiného nepoužíváme.
Pokud nejste alergičtí na včelí produkty, můžete ho bez obav používat.
Myslím, že propolisové kapky by měl mít každý doma, kromě alergiků.
desinfekční účinky
používám k desinfekci čehokiliv
velmi pomáhá při paradontóze
používám neředěný po každém čištění zubů přímo na dásně
vícestranné použití, na různé "neduhy".
funguje
doporučuji, toto je cenově výhodnější balení než ve spreji, ale přelíváme do té lahvičky se sprejem, protože to je snadnější a rychlejší aplikace
výborně dezinfikuje ústní dutinu
nesmí se to přehnat s množstvím kapek - alergická reakce