Odsávačka hlenu Recenze Plus Comfort Plus odsávačka hlenů na baterie

Recenze Plus Comfort Plus odsávačka hlenů na baterie

Plus Comfort Plus rychle a jemně odstraní přebytečný hlen. Účinnost 55 kPa – srovnatelná s odsávačkou na vysavač. Ergonomický inovovaný design, oproti předcházejícímu modelu snadnější zacházení a větší nádobka na hlen. Plus Comfort je vodotěsná.

Registrovaný uživatel10. února 2017

Dobrá odsávačka - odsává dobře a hlavně potichu.

Registrovaný uživatel17. července 2016

Super věcička, měla jsem ji mít již dávno. Kupujte lidičky, nebudete litovat! :-)

Registrovaný uživatel3. června 2016

S výrobkem jsem spokojená, nákupu nelituji. Eva Rounová

Registrovaný uživatel1. června 2016

Tuto odsávačku jsem si objednala místo Babyvacu a jsem s ní spokojená. Nejprve mi odsávání moc nešlo ale už jsem získala grif, takže teď to je zcela v pohodě! Hlavní je, že nemusím tahat z komory vysavač. Všem doporučuji. Martina

Registrovaný uživatel30. května 2016

Máme ji doma a používáme téměř denně ... jsem ráda, že jsem ji dostala (dárek k narození dcery). Vladimíra

Registrovaný uživatel19. května 2016

Dobrá odsávačka ... se třemi dětmi jsem vyzkoušela téměř všechny, které jsou na trhu ... takže mám s čím srovnávat. Dana Vycpálková

Registrovaný uživatel26. dubna 2016

Vítám nabídku nové, uni barvy - použitelnou pro holky i kluky. Sice se nám miminko teprve narodí, ale víme, že to bude holčicka - tak by se nám modrá nehodila. Ivana Brabencová