Používám dlouhodobě, měla jsem nějaké kožní problémy a časem vše zmizelo, a to mi na kožním řekli že si mám zvyknout . Jsem moc ráda že ho mám.

Pleva medový sprchový šampon je podle recenzí šetrný a příjemný přípravek, který zanechává pokožku jemnou a vyživenou. Většina uživatelů si chválí jeho vůni a schopnost zvláčňovat, i když pro některé typy suché pokožky nemusí být ideální. Vhodný je pro ty, kdo hledají jemný a osvěžující sprchový šampon s přírodními složkami.
Koupeno jako dárek
Myslím, že bude spokujenost
příjemně voní, dobře pění, příjemný pocit na pokožce po osprchování
cítím pokožku vlačnou a voňavou celý den
Božííí
Naprostý luxus, osvěžení, těším se do sprchy na medovou vůni i konzistenci. Příště si koupím větší balení. Je skvělý!
Nic, nic.
Koupel s tímto sprchovým šamponem se stane oblíbenou částí osobní hygieny.
Neskutečné osvěžení a vůně, která vás znovu a znovu překvapí.
Krásně voní po medu.
Zatím jsem nevyzkousela
Splňuje předpoklady !
Má velmi jemnou a příjemnou vůni.
Příjemný a šetrný přípravek na celé tělo. Nedráždí pokožku.
Doporučuji každému s citlivou pokožkou.
nádherně jemná pokožka
slabší vůně
Používám již delší dobu, jsem velmi spokojena, pěkně pění a příjemně voní.
Po sprše se nemusím natírat pleťovým mlékem. Šampon zvláčňuje pokožku.
Trochu vyšší cena.
Zatím spokojenost.
Jemna kuze po pouziti
Příjemně voní, je v jednoduchém balení, produkt používá můj výborný kamarád a říká, že ho vždy přenese úplně jinam, kamsi na louku mezi včely. Tvrdí, že je potom k sežrání :).
Je příjemný a voní.
Používám denně, je jemný, příjemně mi voní. Mám ráda vaši kosmetiku.
Příjemný na tělo, zjemní suchou pokožku.
Mohlo by být nq výběr i větší balení
Výbroné, jako všechny výrobky od výrobce.