Recenze Pleva Kondicionér s propolisem 150 ml

Recenze Pleva Kondicionér s propolisem 150 ml

**Pleva Kondicionér s propolisem 150 ml** Kondicionér Pleva s propolisem je určen pro péči o vlasy na přírodní bázi. Obsahuje skvalan a kokosový olej, které přispívají k hydrataci a výživě vlasů. Skvalan váže vláhu, zvyšuje lesk vlasů, vyhlazuje je a dodává jim pružnost. Kokosový olej je vhodný pro vlasy, které se třepí, lámou nebo vypadávají, a usnadňuje jejich rozčesávání.

Miroslava10. listopadu 2025

Dárek pro vnučku

Ka Jitka3. října 2025

Nemůžu rozčesat vlasy

he.kr14. září 2025

Bohužel jsem žádné nenašla

Kondicionér se úplně rozplyne ještě v rukou. Na vlasy jsem ho nanesla opravdu hodně, protože se právě úplně rozpouštěl, ale po opláchnutí žádný efekt. Vlasy hrubé, elektrizující. Navíc jsem otevřela lahvičku a víčko mi zůstalo v ruce.

jurajsmart9. května 2025

Objednal som ho prví raz a je výborný.

cernotikova.r2. května 2025

Hezký voní je v tubě dá se vymáčknout potřebné množství.

Mám i zubní pastu taky jsem spokojená .Čekám až bude ke koupi pleťová maska.Ale určitě vyzkouším dslší výrobky.

Registrovaný uživatel27. dubna 2025

Hezky voní

karin.martinkova30. března 2025

Moje zkušenost jak se šamponem tak s kondicionerem je otřesná. Šampon v rozumném množství vubec nepění, po kondicioneru jsou vlasy hrubé, zacuchané, nelze je prohrábnout ani prsty, natož hřebenem. Za mě vyhozené peníze.

Simona13. března 2025

Používám ho opakovaně a jsem spokojená.

Lidka.pes4. března 2025

Je úžasný, ale ocenila bych větší balení.

Registrovaný uživatel19. února 2025

Voní pěkně Hezky hydratuje