dnes teprve zprovoznim

dnes teprve zprovoznim
Super plnění, rychlá dodávka
Všechny stupně plnění skoro stejné cigarety jsou napěchované jak beton a ta spirála rozseká ten tabák na prach a to používám PS tabák.Prostě se to nedá kouřit.
Hodil jsem to do skříně a začal znovu používat ruční tak je to!
Již druhá,funguje dobře.
Občas se musí zespodu rozdělat a vyčistit,motorek a další elektrické zařízení se silně zanáší tabákem.Samozřejmě čistit jen po vytáhnutí šňůry ze zásuvky!!!!!!!
Plnící spirála má velké otáčky na minimum
Ještě se s tím musím pořádně naučit plnit , musím vychytat mouchy.
Pěkná velká balička,s dlouhou šňůrou
moje spokojenost je opravdu maximální, jelikož tento výrobek splňuje mé očekávání a mohu jen doporučit pro všechny co se rozhodují o koupi.
dělání cigaret touto plničkou je opravdu vynikající. Ta rychlost, toje něco.
Jediným nedostaskem je, že spínací kryt plnící komory, při aretaci ve vrchní poloze, samovolně padá, což způsobuje krátkodobé sepnutí plničky.
Vynikající, až.
nefunguje
Rychlé plnění dutinek
Při hrubého řezaném tabáku se ucpává tlačící spirala
Na všechny pobočky co jsme měli je opravdu 1.
super mašinka
Skvělá mašinka jen je třeba trochu trpělivosti než se nastaví dle vlastních potřeb
Čínský výrobek, nízká kvalita!
Plnička je robustní, rychlá a dutinky plní velmi kvalitně, ovšem pouze cca první 3 týdny. Má zpětný chod.
Ocelová pružina která tlačí tabák do dutinky je totiž pouze zastrčena v mosazném čepu a tudíž zcela logicky tvrdá ocel poměrně rychle zničí uchycení v měké mosazi a plnička je k ničemu. Na rozdíl od prakticky všech ostatních plniček je spouštění vyřešeno v přední části plničky a to tak, že je nutno zmáčknout poměrně velkou desku. Proto neustále dochází k nechtěnému spouštění a vysypávání tabáku.
Dlouhodobě nepoužitelná
Rychle doručení
Nekvalitní. Neochotni na reklamaci. Už nikdy nic
Plnicka funguje skvěle,s ruční se to nedá srovnat. Používám denně, je to zábava pohodlí a rychlost. Tabák musí být tak akorát vlhký, ani suchý. Nasypku neplnit povrch, dávat na každou cigaretu svoji davku
Správná vlhkost tabáku,jinak se ucpe a nutno rozdělat a cistit
Pozor někdy že spinky vypadává motor, hlavně v autě padá do klina
Je citlivá na hrubosti tabáku. Seká se.Po týdnu zhruba 5* 20 cigaret . Musela jsem měnit vnitřní spirálu. Tuto plničku bych podruhé nekoupila.
Je Dobra Sú Spokojená Měla jsem už ju
Nebere čerstvý kupovaný tabák, musí se 2-3 dny sušit ale i tak se drolí a padá žhavý při kouření .
Dobrý strojek.
Rychle spravenie cigariet
Špatně bere tabák z dlhymi fuzami